dinsdag 13 augustus 2019

Keuken interieur

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Lees meer Wij hopen u met een aantal foto's op onze website goed te kunnen informeren, en hoe veelzijdig en vakkundig wij voor u te werk kunnen gaan. Uw droomkeuken, van hoogwaardige materialen en speciaal voor u op maat gemaakt. Keuken met kraalschroot motief. Speciale meubels, passend gemaakt voor uw interieur.


Alles is mogelijk, niets is te gek. Hier onder vindt u een selectie uit ons aanbod in keukens.

Uiteraard leveren wij ook maatwerk. In overleg met u kunnen wij uw keuken tot in de kleinste. Steeds vaker is de keuken een belangrijk onderdeel van het huis en moet het passen bij het interieur van uw woning. Het keuken interieur is dan ook een belangrijk aspect geworden van de inrichting van het huis.


Wij geven u graag handige keuken interieur tips, zodat u uw droomkeuken kunt realiseren. De keuken bestaat vaak uit een fornuis, oven, koelkast, afzuigkap en keukenkastjes. Daarnaast staan er natuurlijk veel overige keukenapparatuur in de keuken zoals een koffiemachine, waterkoker, magnetron etc.


Het grootste gedeelte wordt meestal ingenomen door de keukenkastjes en het werkblad. De kookruimte wordt steeds vaker betrokken bij het woongebeuren waardoor we ze steeds warmer en sfeervoller gaan inrichten. De keuken kan je perfect aanpassen aan je eigen smaak qua interieur. Wij staan klaar om onze ervaring en advies vanaf de kennismaking te delen.


Uw keuken , badmeubel, dressingkasten of andere maatkasten, wij maken het voor u. Prachtig bronzato-marmer, hoge kasten met tuiglederen fronten geven deze strakke keuken een heel eigen karakter. Wilt u een nieuwe keuken kopen? In de werkplaats bij de showroom in Stadskanaal worden de keukens zelf vervaardigd.

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Ook in de keuken is het belangrijk om wat groen te hebben. Planten zijn zelfs heel functioneel in keukens.


Je kan gewoon mooie planten neerzetten ter decoratie, maar je kan ook basilicum plantjes of andere kruiden planten in je keuken plaatsen. Dan heb je én verse kruiden én gezellige groene plantjes. Van Dijk biedt een totaalconcept op het gebied van keukens , interieurbouw én maatwerk meubelen. Mint Interieur ontwerpt en vervaardigt topklasse keukens en unieke interieurconcepten.


Voor zowel particuliere klanten als voor de zakelijke markt. In onze moderne werkplaats in Raalte realiseren wij op professionele wijze uw interieurwensen. Bezig met de bouw van je droomhuis of je huidige interieur eens flink onderhanden nemen? Richt het helemaal in zoals jij dat wilt, met BROKS maatwerkinterieur.


Of het nu gaat om een inloopkast die perfect past of het optimaal benutten van de ruimte in je keuken. Wij ontwerpen en produceren op een duurzame wijze maatwerk keukens , interieurs en meubels. Met een eigen visie op wonen, hoogwaardige materialen en door goed te luisteren naar de wens van de klant realiseren wij bijzondere projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts