maandag 12 augustus 2019

Levensgrote kartonnen figuren

Levensgrote kartonnen figuren

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Levensgrote kartonnen figuren , een soort levensgrote foto op karton , dat kunnen wij voor je maken! Een prachtige eyecatcher voor een evenement, een feest of om iemand zomaar te verrassen.


Levensgrote kartonnen figuren

Zorg ervoor dat je de lachers op de hand krijgt met een bijzonder geschenk op karton. Zo kun je bijvoorbeeld een kartonnen pop of figuur bestellen met een tekst erbij. De levensgrote figuren zijn te bestellen in een variant met of zonder witrand. Ook zijn onze figuren als minifiguur te bestellen.


Bekijk al onze figuren die op karton gedrukt kunnen worden hier. Uw afbeelding uitgesneden op levensgroot karton ! Zoals bijvoorbeeld voor een levensgrote foto op karton , een kerstboom van karton of een levensgroot produkt dat als presentatiemiddel neergezet kan worden. Deze levensgrote kartonnen figuren zijn super voor themafeesten en evenementen.


Levensgrote kartonnen figuren

Jij levert de foto aan of vertelt ons van welk figuur jij een stand-in wilt hebben. Laat jouw idool, familielid of misschien jouzelf als levensgrote kartonnen figuur vereeuwigen. Verkrijgbaar in tweede breedtematen en te personaliseren wanneer nodig. Breng uw favoriete ster of personage tot leven met onze levensgrote kartonnen figuren en cutouts.


Wij hebben levensgrote feestdecoraties zoals beroemdheden, superhelden en Disney personages zoals Frozen, als zowel iconen uit de film en tv wereld en andere karakters uit Star Wars, Minions, dieren stripfiguren en andere Disney karakters. YouDisplay is dé webshop voor een op maat gemaakte foto op karton. Wij drukken hem levensgroot op karton voor u af, in kleur. En met een eenvoudig te monteren ruggesteun erbij. De mogelijkheden van een levensgroot kartonnen figuur zijn eindeloos: ze zijn echte eyecatchers op feesten, je kunt ze cadeau geven, maar ook op professioneel vlak zijn ze inzetbaar.


Bestellen is heel gemakkelijk. Kies het gewenste formaat en controleer in onze photochecker of je foto de juiste kwaliteit heeft. Deze kartonnen pop wordt afgedrukt op stevig karton en geleverd met staander. U ontvangt de levensgrote pop al na enkele dagen in huis, compleet gebruiksklaar en eenvoudig neer te.


Beroemdheden Kartonnen Figuren. Perfect voor feesten, kies uit kartonnen figuren van beroemde mensen inclusief popsterren, filmsterren en de Koninklijke familie. Of het nu gaat om een loodgieter, politieagent, secretaresse of piloot.


We hebben alles in het assortiment! Een levensgrote pop is een foto van een persoon, product of figuur geprint op karton in lifesize-formaat. Zo’n lifesizer is een opvallende blikvanger én perfect promotiemateriaal voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsopeningen, beurzen of een Open Dag. Ook is de kartonnen pop geschikt als winkelpresentatie.


En de file mag maximum megabyte groot zijn. De meeste karton nen figuren worden besteld voor een gebeurtenis of een viering, maar onze figuren worden dikwijls ingezet als een bijzonder promotiemateriaal. Vraag eenvoudig naar de mogelijkheden of bestel direct. Op zoek naar een levensgrote kartonnen pop? Neem een kijkje in onze selectie met kartonnen figuren van Marvel, Disney, DC Comics, Star Wars en meer!


Levensgrote kartonnen figuren

In professionele afwerking. Kan desgewenst tegelijkertijd contourgesneden én met hoofd eruit. Prijs voor grotere aantallen? Wat is het voordeel van een kartonnen lifesizer?


Een kartonnen uitgesneden standee is in principe een foto van een persoon of object, met hoge kwaliteit geprint op karton en precies langs het contour gesneden. De uitgesneden vormen worden voorzien van een achtersteun van karton aan de achterkant waardoor hij rechtop kan blijven staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts