dinsdag 27 augustus 2019

Landelijk stoer

Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Al jarenlang ben ik gepassioneerd door de robuuste, landelijke en. Landelijk en Stoer wonen by Lots of Molly webshop met oude gebruiksvoorwerpen uit India, Nepal en China en industriële items. De winkel is gevestigd in een mooi pand van bijna 1jaar oud. Je kunt bij mij terecht voor een leuk cadeau, maar ook voor een mooie bank of tafel.


Je vind in de winkel een verscheidenheid aan landelijke en stoere woonaccessoires maar je kunt bij ’t Ketheltje ook terecht voor een leuke shawl of sieraad.

De mooiste webshop van Nederland met de meest uiteenlopende woonaccessoires voor de landelijke stoere , sobere en robuuste woonkamers. U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Kijk gerust eens in onze webshop.


Best For Home Uniek Landelijk Wonen. Unieke wereldse collectie originele oude houten meubels. Kapstok gemaakt van mooi geleefd hout met rondom ijzer beslag. Een prachtig item voor in de hal of badkamer.


Aan de achterkant zijn haken bevestigd om hem op te hangen.

Wij verkopen woonaccessoires, lampen en meubelen in een landelijk , sober en stoere stijl. Welkom bij De Knotwilg Landelijk Wonen. Vanuit de passie voor deze woonstijl is deze webwinkel ontstaan. Neem op uw gemak een kijkje in de webwinkel.


In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Onze topper in de collectie! Door ons zelf ontworpen en vervaardigd. Dit stoere TV-Meubel past in elke woonstijl, basic, strak en stoer. Maat, kleur en uitvoering mag je zelf bepalen.


Zo kun je kiezen voor een open voorkant, of gedeeltelijk met lades. Met de woonaccessoires van Shabbys is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere stoere en sobere uitstraling te geven. Ontdek nu de Wabi Sabi stijl.


De perfectie van een onvolmaakt interieur. Eerst maar eens kijken naar de kleuren.

Typisch landelijk zijn onder meer wit, grijs- en bruintinten, natuurlijke kleuren en taupe. Dat is geen toeval, want die zitten vaak ook al van nature in de materialen die je aantreft in een landelijk interieur. Denk aan linnen, wol, katoen en grove weefsels. Reviews Gisteren de balusterlamp binnen gekregen. Landelijk interieur en stoere landelijke woonaccessoires zijn in.


Stoere landelijke woonaccessoires. Want het straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in onze huidige tij waarin alles snel lijkt te moeten gaan, allemaal naar op zoek zijn… De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Stijlvol in landelijk wonen.


Kijkt u rustig rond in onze webwinkel heeft u iets moois gezien en u wilt het graag in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Landelijk wonen betekent de rust en sfeer van het platteland in huis voelbaar. Een grove sfeerhaar robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met natuurlijke materialen als oud hout, wol, vilt en touw en de musthaves zoals rotan en kroonluchters. De sfeer is sober en stoer , gecombineerd met warme kleuren.


De mooiste meubelcollectie bestaande uit: bankstellen, hoekbanken, stoelen, tafels en eiken meubels in een stoere landelijke en industriële stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts