maandag 26 augustus 2019

Plinten mdf

Bestel nu eenvoudig Online. Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Plinten met een fijne ronding.


Dit resthout worden verwerkt tot vezels, hieraan wordt kunsthars toegevoegd en dit wordt dan geperst totdat er een mooie vlakke plaat ontstaat.

Denk dan eens aan witte, hoge plinten. Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Dit is tijdwinst bij afbouw.


Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. MDF plinten zijn daardoor.


Omdat onze medewerkers ook graag met vakantie gaan, werken wij met een lagere bezetting.

Veel mensen kiezen bij Gek op Hout voor de rechte plinten , (ook wel gladde plinten genoemd) , de moderne plinten , de koloniale plinten en de monumenten plint. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden. Toch komt het regelmatig voor dat men besluit de plint later wel eens uit te zoeken.


Zonde, want uw vloer is dan niet af. Een groot assortiment, voor vrijwel iedereen wat wils. De allermooiste collectie en het beste advies. Dat doet u bij ons online. Al onze producten zijn voorzien van het FSC keurmerk, en komen dus uit duurzaam beheerde bossen.


Kies uit producten vanaf € 395. Eigen Montageteam mogelijk. Daarom zijn deze plinten veel minder belastend voor het milieu. Grootste plintenassortiment van de Benelux! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. Daarnaast beschermt de plint de muur tegen beschadiging. Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaatvloer en is eenvoudig en onzichtbaar met montagekit te bevestigen aan de muur.

Dus keer bescherming tegen vocht. De plint is ommantelend met de folielaag tot 5mm aan de boven- en onderzijde aan de achterkant. In stappen de mooiste en goedkoopste plinten snel in huis!


GRATIS montagekit en GEEN leverkosten bij bestellingen vanaf €8- aan producten! In de periode tussen kerst en nieuwjaarsdag zijn wij gewoon geopend. Bezoek onze webshop en bestel online.


Het is een prachtige plint , die vooral goed tot z’n recht komt in een klassiek interieur. Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan. Deze hoge plinten geven uw vloer een stijlvolle afwerking. Van rechte, ronde of kraal plint tot aan een plint met een groef erin verwerkt.


Bij Maxaro kunt u voor elke gewenste stijl afwerking terecht. Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment plinten. Wil je een mooie opstaande plint met een moderne look?


Ze staan heel erg modern bij houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts