woensdag 14 augustus 2019

Keuken strak landelijk

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. STRAK LANDELIJKE KEUKENS.


Voor wie houdt van traditionele materialen en eenvoud vormen de strak landelijke keukens een absolute aanrader. Deze leefkeukens stralen rust en eenvoud uit in een authentieke Vlaamse pastorijstijl. Bij het ontwerpen van een strak landelijke keuken spelen licht, lijnen en ruimte een cruciale rol.


Op zoek naar een nieuwe keuken ? Voor ieder budget en altijd op maat gemaakt in onze werkplaats.

Strak lijnenspel, modern landelijke uitstraling, en greeploze deuren, u vindt dit terug in onze moderne keukenontwerpen. Modern landelijke keukens passend in úw woning. Deze keukens passen prima in een nieuwbouwhuis in jaren ‘stijl. Maar ook bij een modern huis met een witte en basic inrichting, combineert een keuken die landelijk en strak is heel goed. Landelijke keukens bij De Lange Keukens.


Een landelijke keuken staat bekend om haar nostalgische, ambachtelijke en vaak warme uitstraling. Een keuken in een landelijke stijl geeft dan ook direct sfeer aan uw woning. Onze keukens stralen het gevoel van toen uit, maar dragen zeker het comfort van nu. Omdat wij onze keukens op maat maken is een strakke landelijke keuken ook zeker een optie. Veel landelijke keukens zijn vol met details, maar door deze te beperken kunnen we ook een erg strakke look creëren.


Het verschil zit ‘m in de afmeting van uw keuken , de materialen die u kiest, de afwerking van de binnenkant en uw keukenapparatuur. In elk geval geldt voor elke keuken landelijk dat onze keukens prijzen netto zijn en laag. Een strak landelijk interieur dus. Deze combinatie kan er trouwens heel stijlvol uitzien, mits ze correct uitgevoerd werd.


Hoe kan je strak en landelijk combineren? Strak landelijk wonen wordt getypeerd door moderne lijnen. De Mooiste Keukens van Topkwaliteit. Online afspraak = een gratis cadeaukaart.


De centrale plaats van het kookfornuis, het keukeneilan natuurmaterialen zoals graniet en hout en de open legplanken maken deze keuken landelijk.

Het gebruik van donkere kleuren voor zowel accessoires als spatwand maken het dan weer stoer. De jeugdige versie van de klassieke keuken. We kiezen nog steeds voor duurzame materialen , maar gaan dit combineren met strakkere elementen. Om de keuken een moderne draai te geven zijn er enkele moderne elementen toegevoeg zoals de keukenkraan met een hoekige uitloop en de strakke chromen handgrepen op de kastjes. De keuken biedt ruim voldoende opbergmogelijkheden dankzij de diverse onder- en bovenkasten.


Hierdoor kun je gemakkelijk al jouw keukenspullen kwijt. Door met symmetrische vormen en lange lijnen te werken, krijgt de keuken een strak uiterlijk. Door het strakke ontwerp sluit deze keuken ook prima aan bij een iets moderner interieur. Voor de landelijke keuken zijn er bijvoorbeeld Hollandse witjes of getrommelde tegels in diverse kleuren leverbaar.


Het maakt niet uit wat u zoekt. Maar kiest u voor strak dan is de keuze vaak veel groter. Wil je zelf een strak landelijke keuken ? Lees dan snel deze inspirerende tips. Zelfs binnen één interieurstijl is er vaak enorm veel variatie. Dat geldt ook voor strak landelijke keukens.


Daarom is het een goed idee om eerst wat inspiratie op te doen, zodat je een beeld krijgt van wat je mooi vindt en wat niet. Bij de inrichting van deze moderne landelijke keuken werd gekozen voor natuurlijke materialen en een sobere vormgeving. Ook de keuken werd in een landelijk - strak jasje gestoken. Het houtwerk bestaat uit kwalitatieve eik en voor het werkblad maakte men gebruik van een composietsteen. De spatwand werd bekleed met zwarte zellige tegels.


Dit zijn handgemaakte Marokkaanse tegeltjes die vervaardigd zijn uit terracotta en vervolgens geëmailleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts