woensdag 14 augustus 2019

Tegels oud

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Sinds jaar en dag gaat FLOORZ op zoek naar oude tegels en de meest waanzinnige antieke tegelvloeren.


We vinden ze in oude herenhuizen,kloosters en boerderijen in België en Frankrijk.

Al deze oude vloertegels zijn gemiddeld 1jaar oud en nog uitstekend van kwaliteit. De keramische tegels kunnen ook prima op uw terras. Antieke en oude vloertegels `t Achterhuis biedt u één van de grootste sorteringen antieke tegelvloeren en elke week, dan niet dagelijks wordt ons assortiment aangevuld. Soms worden deze oude tegels aangeduid als ouderwetse tegels , maar gezien de enorme vraag en toepassingen in moderne gebouwen, zijn dit alles behalve ouderwetse tegels. Een ruime en mooie collectie van verschillende soorten en exclusieve kleuren oud hollandse handvorm.


Schellevis: al jaar verstand van tegels. Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter. Oude rode boomse tegels grote partij van een dikke 1mterracotta tegels , oude vloer, rustiek, ook per m te koop.


Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s.

Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven. Zijn je oude tegels nog draagkrachtig genoeg, dan kun je tegels over tegels leggen. Oude tegels hoef je niet perse met een hamer en beitel weg te slaan.


In deze projecthandleiding lees je hoe je dat moet doen! Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. Stenen en Betonnen tegels. Bekijk ons online assortiment!


Graag wil ik het oude menu terug. Ik heb al hier en daar gezocht op mijn pc maar kan het zo gauw niet vinden en door drukte heb ik geen tijd meer om verder te zoeken. Het zou super zijn als er hier iemand is die mij dat in leken-taal uit wil leggen.


Vele soorten en maten oud Hollandse handvormtegels direct uit voorraad leverbaar zonder lange wachttijden. In onze showroom wordt u geholpen door zeer gespecialiseerde verkopers met een omvangrijke ervaring op het gebied van tegels. U vindt bij ons een ruime keuze aan vloer- en wandtegels, welke met regelmaat worden vervangen door de nieuwste trends die wij op de voet volgen.


Tegel Discount Roosendaal. De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling. Dat geldt voor je straat, je wijk maar natuurlijk ook voor je tuin. Veel deuren zijn van de oude verflagen ontdaan (geloogd).


Voor liefhebbers van antieke of romantische wastafels en fonteintjes hebben we ook een ruime voorraad.

Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Natuursteen tegels badkamer. Daarvoor kunt u gebruik maken van natuursteen tegels badkamer, met een ruime keuze aan materialen als leisteen of chinees hardsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts