vrijdag 23 augustus 2019

Vtwonen servieskast

Vtwonen servieskast

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. De mooiste stukken van Vtwonen. Zet je huis op z’n kop en verras jezelf met een volle servieskast aan het plafond!


Vtwonen servieskast

Timmer een kast aan het plafond en draai de planken om, voor wat instant verwarring. Show je servies in een open servieskast. Laat maar zien, je mooie servies. Een grote oude open servieskast zoals deze is de ideale plek om dat te doen. Vooral mooi wanneer de kleuren van borden, kommen en schalen passen bij die van de kast en samen een ton sur ton kleurenpalet vormen.


Wil je je servies graag laten zien? Stal het uit in een witte servieskast. Zo geniet je er iedere dag van. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


Vtwonen servieskast

Samen vormt het een warm en eigentijds geheel. Win vtwonen porseleinen kerstservies. Kan jouw servieskast wel wat aanvulling gebruiken? Of ben je al bezig met de kerstinkopen? Deze serviesset is een prachtig cadeau voor jezelf óf iemand anders.


Doe mee en win alléén vandaag een van de sets van kommen en borden! Kasten zijn er in alle soorten en maten en in een interieur kan je gewoonweg niet zonder. Een kledingkast voor al je kleding, een vitrinekast om mooie decoratie uit te stallen, een tv-kast voor jouw tv en een servieskast voor jouw servies.


Vtwonen servieskast

Er zijn kasten voor elke woonstijl en je kunt een kast altijd opknappen en verven zodat deze passend is. Ruim assortiment Servieskastje. Kies uit 5producten vanaf € 99.


Design, Functie en comfort. Hier vind je wat jij zoekt! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Gebruik de veelzijdige Impressive kast in de woonkamer, voor het makkelijk opbergen van losse spullen en tentoonstellen van accessoires en foto's. TemaHome Servieskast Niche 128x45x1- Mat Wit - Eiken Poten shop je bij vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in.


Of zet de kast juist in de keuken of eetkamer, als industriële servieskast ! Dankzij de plank en de vier lades heb je hoe dan ook genoeg opbergruimte. Al meer dan jaar het adres voor aanvulling cq. Wij houden ons voornamelijk bezig met in- en verkoop van Wedgwood serviezen. Heeft u een Wedgwood servies staan die wij in onze winkel verkopen en u doet er niets mee, dan kunt u ons altijd mailen. Deze zogeheten barndoor, of boerderijdeur heeft een schuifdeursysteem zoals de boerderij schuren van vroeger dat hadden.


Wonen in een interieur, helemaal van nu?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts