dinsdag 17 april 2018

Spiegel op maat snijden

Alle merken spiegels op maat. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Dat wil zeggen alleen snijden , met scherpe randen.

Spiegels op maat afwerking. Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier. De getoonde prijs is per m2.


Nu wil ik graag de spiegels opnieuw op maat snijden. Een spiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze spiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat.

Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Een spiegel is gemaakt van blank float glas waarbij op de achterkant een reflecterende metaallaag is aangebracht, die wordt beschermt door een afdeklaag. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand.


Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert spiegels op maat in elke gewenste afmeting. De dikte van de spiegel is afhankelijk van het doel van gebruik. Wij hebben leuke en originele ontwerpen om uit te kiezen. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht.


Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam? Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Ontdek ons unieke assortiment spiegels. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Zo heeft u al snel spiegels op maat in huis voor weinig geld.

Ons team van glaszetters beschikken allemaal over een unieke specialiteit. Zo hebben wij uiteraard ook vakmensen in dienst die spiegelglas op maat kunnen snijden. Met zo’n bijzondere spiegel brengt u net iets meer sfeer in uw woning. Zelf (oude) spiegels snijden - klusidee. De Online Glasgroothandel.


Glas bestellen bij DubbelGLAS. Ook alle afmetingen zijn mogelijk van hele grote wandspiegels tot een kleine ronde facet geslepen spiegel in uw toilet. Meer dan jaar specialist in glasbewerking op maat voor interieur en bedrijf, ook spiegels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts