donderdag 26 april 2018

Dekbedovertrek wereldkaart

Dekbedovertrek wereldkaart

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Dekbedovertrek wereldkaart

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Onder dit dekbedovertrek kun je naar hartenlust dromen over de reizen die je nog wil maken en de plekken die je wilt ontdekken! Verschillende stijlen wereldkaart dekbedovertrekken.


Een dekbedovertrek met wereldkaart kan op verschillende manieren zijn vormgegeven. Een wereldkaart als all-over print lijkt sportief en trendy. Dit zorgt voor een soepel overtrek dat zich om uw lichaam heen vormt, waardoor u kunt genieten van een optimale nachtrust.


Door de easy-care behandeling is het dekbedovertrek kreukherstellend. Je kunt de dekbedovertrekken met de wereldkaart voor jezelf kopen of daar iemand anders op een leuke manier mee verrassen. Gaat er binnenkort iemand op reis of weet je van de ander dat reizen favoriet is? Dit dekbedovertrek kan aan beide kanten beslapen worden en bevat. Dit katoenen dekbedovertrek van Essara met wereldkaart , is vervaardigd van 1 zacht katoen.


Wilde dieren, de onderwaterwereld en bekende bezienswaardigheden staan allemaal afgebeeld op dit dekbedovertrek met wereldkaart voor kinderen. Het dekbedovertrek heeft een wereldkaart op de voorkant. Onderaan staat de tekst ‘time to travel’ en aan de achterzijde is het overtrek groen van kleur en heeft een gemêleerd dessin. Kies jouw nieuwe reisbestemming uit en droom over je vakantie met dit Worldmap dekbedovertrek ! Tijdens je dromen een wereldreis maken?


Kies dan voor dit hippe dekbedovertrek ! De wereldkaart en de tekst Wanderlust zijn in antraciet tinten afgebeeld. Sinds kort kunt u op Fotoopdekbed. Iedere ochtend wordt u blij en opgewekt wakker van al uw dromen over verre reizen op verre locaties in de wereld. Dit geeft een warme en prachtige sfeer in elke kinderkamer of slaapkamer.


Een soft cotton dekbedovertrek met een stippen opdruk aan één kant en effen aqua aan de andere kant. Het materiaal is ademend en slaapt heerlijk zacht. Nederlan Europa en de wereld.


Scherpe prijzen, snelle levering! Carbotex dekbedovertrek wereldkaart Kies je droombestemming uit en droom heerlijk weg onder dit zachte dekbed met een gave afbeelding van de wereldkaart. Het wereldkaart dekbed is helemaal in te kleuren met de bijgeleverde stiften met uitwasbare inkt. Ben jij iemand die houdt van kwaliteit en heerlijk wilt dromen zonder gauw wakker te liggen? Daarbij kunnen onze hoogwaardige kwaliteit dekbedovertrekken helpen.


Denk bijvoorbeeld aan flanel, satijn, katoen, of microvezel dekbedovertrekken. Filter links op de producteigenschappen, zodat het makkelijker wordt het gewenste dekbedovertrek te vinden. Zo kunt u filteren op materiaal zoals katoen, katoensatijn, flanel percale linnen etc. Eenmaal een leuk dekbedovertrek gevonden kunt u doorklikken op de afbeelding om uw maat te kiezen.


Dekbedovertrek wereldkaart

Dekbedovertrekken worden in zeer veel verschillende soorten en maten aangeboden. Er bestaan dekbedovertrekken voor elk dekbedformaat. Qua materiaal kun je kiezen uit katoen, katoensatijn, flanel, percaal of microvezel. Kies hier een mooi dekbedovertrek in je favoriete kleur en stijl!


De beste keus in beddengoe en altijd voordelig geprijsd. Ons ruime assortiment dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in talloze kleuren en met prachtige dessins. De dekbedhoezen zijn gemaakt van de beste materialen en de maten lopen uiteen van kindermaten tot lits-jumeaux maten. Voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek.


Van eenpersoons dekbedovertrek (140x200) tot extra lange lits-jumeaux overtrekken (240x220). Binnen onze satijn-katoencollectie kun je zelfs kiezen voor een dekbed overtrek van 2centimeter. Alles op het gebied van lekker slapen vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts