vrijdag 20 april 2018

Artiteq click rail

Artiteq click rail

Complete sets ophangsystemen. Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Zoek naar schilderij verlichting op de nieuwe KensaQ.


Artiteq click rail

Met het Click Connect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig. Using the Click Connect system, mounting the rail system is fast and easy. Niet altijd wordt eraan gedacht om de rail in de volledige ruimte door te trekken. Een ophangsysteem komt namelijk geheel tot zijn recht, wanneer het geïntegreerd wordt in de ruimte waar het voor bedoeld is.


Wanneer je de rail doortrekt, zul je zien dat deze subtiel “opgaat” in de muur. Het veilig ophangen van uw kunst aan de muur kunt u aan dit systeem toevertrouwen. Deze ophangdraden kunt u op elke gewenste plek in de rail.


Grâce au système Click Connect, le montage de la cimaise est rapide et simple. Click Rail Pro is een sterk schilderij ophangsysteem. In drie stappen bevestigt u de rail aan de muur. Het ophangsysteem is flexibel, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te integreren in íeder interieur.


Verkrijgbaar in wit en aluminium! Welkom bij de Click ICT winkel. De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Deze rail is geschikt om tegen je wand te monteren. De witte primer rail is overschilderbaar in de kleur van je muur, hierdoor wordt de rail bijna onzichtbaar.


Artiteq click rail

Je kunt de Artiteq clickrail snel en eenvoudig. Wij hebben speciaal voor u online keuze uit verschillende kleuren, wit, wit primer (overschilderbaar) en alu. De rail is meter lang en crème wit van kleur. Bepaal het aantal meters rail dat u nodig heeft 2. Voor Arti-Top- Rail en Arti- Click - Rail. Set bestaande uit een Twister-haak, inklikbaar aan de rail.


Ophanghaak kg, model mini-haak. Verder zijn er per merk nog belangrijke detailverschillen. Let ook op, welke rail wel of niet plafond aansluitend gemonteerd kan worden. Deze verpakkingen bevatten rail , bevestigingsmateriaal en instructievel, ophangkoorden en haken.


Schilderij ophangen zonder boren? Doordat u gebruik maakt van ophangsystemen, hoeft u maar één keer te boren in uw. Heel groot de skyline van New York aan de muur. Et fleksibelt opphengssystem du kun trenger å montere en gang. Med Click Connect-løsningen er montering raskt og enkelt.


Dette sørger for at løsningen glir inn i omgivelsene og blir tilnærmet usynlig. Discreet ophangsysteem voor twaalf wanddecoraties. Hang ze waar je maar wil en verplaats of verwijder ze weer.


Artiteq click rail

Alles gaat snel en eenvoudig zonder gaten achter te laten. Het Artiteq perlon ophangkoord t. Het koord bevestigt u aan de rail door deze aan de zijkant van de rail in te schuiven. In combinatie met een ophanghaak kunt u er een schilderij aan hangen. De ophangsystemen van Artiteq. Elke soort en maat heeft hierbij zijn eigen specificaties.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts