maandag 16 april 2018

Rolgordijn cassette

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kies uit producten vanaf € 400. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Een rolgordijn in cassette heeft altijd méér klasse. Daarnaast sluit een cassette aan de bovenzijde beter af en wordt een rolgordijn minder stoffig. Raamdecoratieshop kiezen uit ronde of rechte cassettes met of zonder design uitvoering. Elegant rond of modern vierkant.


Een standaard rolgordijn sluit met het kantelen of kiepen niet meer aan het raam aan. Dat komt door het ontbreken van de zijgeleiding. Met cassette rolgordijnen met zijgeleiding is dit probleem verholpen.


Dit rolgordijn is standaard voorzien van een cassette en geleiders.

Houdt je van een rolgordijn dat minder snel stoffig wordt of qua uitstraling beter bij je inrichting moet aansluiten. We bieden zowel afgeronde als rechthoekige cassettes aan in maar liefst zes kleuren. Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Dit verduisterende rolgordijn heeft een 1 verduisterende stof en een slanke cassette. Je kunt het rolgordijn boren, plakken of klemmen.


De zilverkleurige achterzijde zorgt voor verduistering en warmte reflectie. Het fijne aan het rolgordijn met het cassette systeem is dat je ze eenvoudig monteert. Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Het rolgordijn met mini cassette is perfect voor kleinere ramen. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in kleuren en de bijgeleverde aluminium cassette in kleuren, waardoor er altijd een combinatie bij zit die bij jou past. Ze voegen zich met hun compacte formaat perfect in elke ruimte en kunnen zowel in als op de glaslat worden gemonteerd.

Cassette - rolgordijn XS, cassette 33xmm. Kies dan voor rolgordijnen in een cassette. De rol van het rolgordijn is aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten is het rolgordijn ingespannen met zijgeleiders. Bijkomend voordeel is dat de rolgordijnstof in een cassette iets breder is. Voordelige duo rolgordijnen met cassette.


Binnen dagen in huis en keuze uit veel stoffen en kleuren. Door deze manier van werken ben je zeker van 1 maatwerk en dus de allerbeste kwaliteit! Hierdoor zal je rolgordijn nooit doorhangen.


Doordat dit rolgordijn een cassette en zijprofielen heeft voorkom je een belangrijk deel van de lichtkieren, echter zal het de ruimte niet volledig verduisteren. Door de slanke, compacte cassette is het rolgordijn mooi in verhouding met je raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts