dinsdag 10 april 2018

Ipanema zonnescherm

Grote collectie Ipanema bij Ziengs. Voor 22:bestel morgen in huis! Shop nieuwe schoenen gemakkelijk online op Ziengs. Voordelig Ipanema slippers bestellen bij Sneakershop. Check alle Slippers op beslist.


Zie Ipanema zonder te wachten!

Boek tickets en tours online en bespaar. Verano Knikarmscherm Ipanema V280. Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt geheel verborgen in de cassette en is daardoor onzichtbaar. De uitval is de maximale afstand tussen de muur en de voorlijst.


Hoe groter de uitval, des te meer effect het zonnescherm heeft. Stel zelf je zonnescherm samen. Naast de keuze uit ruim 4kleuren en patronen voor het zonneschermdoek is de omkasting leverbaar in vier standaard kleuren.


De afwerking van het zonnescherm bevat hoogwaardig aluminium en heeft een sublieme uitstraling.

Je kunt met één simpele druk op de knop het zonnescherm bedienen. De Ipanema kunt u daarnaast alleen met een elektrische bediening bestellen. Het zonnescherm kan zowel aan de muur als het plafond gemonteerd worden. Kiest u ervoor om de Ipanema te plaatsen aan het plafon dan kunt u de hellingshoek instellen van tot graden. Voordat u verdergaat met de installatie, controleert u eerst of dat het scherm zich correct uitrolt.


De compacte cassette zorgt ervoor dat de oprolbuis zelfs bij geheel open scherm niet zichtbaar is. De mogelijkheid om de Ipanema te voorzien van geïntegreerde ledverlichting maakt het zonnescherm enorm populair! Standaard geleverd met een Somfy Orea RTS motor.


Zeer windvast, vanwege de slanke cassette. Bekijk uitgebreide omschrijving. Bestellingen boven de € 25- worden gratis ingemeten binnen ons postcode gebied. In gesloten toestand is het zonwering doek compleet beschermd tegen alle weersinvloeden.


Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! Gratis uitgevoerd met een degelijke Somfy motor inclusief opbouw wandschakelaar. Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat. Door de cassette uitvoering en het bijzonder stevige materiaal.


Het is een compact cassette scherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage.

Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.


Bij ons kunt u kiezen uit het Porto zonnescherm , het Ipanema zonnescherm of de Cannes zonnescherm. Met zijn slanke voorlijst en bovenkap is dit een ideaal cassette scherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts