vrijdag 13 april 2018

Artifort gap aanbieding

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Specialistisch advies nodig? Shop je favoriete merken op Stylight. Bekijk nu onze uitgebreide collectie topmerken.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. U heeft de keuze uit verschillende onderstellen, namelijk een 4-pootsframe, een sledeframe en 5-teenspoot op wieltjes. Deze laatste is in hoogte verstelbaar, waardoor deze variant ideaal is voor op kantoor! De onderscheidende “ Gap ” bevindt zich in de volledig gestoffeerde kuip op de grens van zit- en rugvlak.


De als glimlach vormgegeven kloof geeft het ontwerp net dat tikje extra en biedt de rug meer ruimte zodat uitstekend zitcomfort gegarandeerd wordt. The distinctive gap in the fully upholstered shell appears where the seat ends and the back begins. It’s this smile-shaped gap that gives the design just that little bit extra, providing more room for the back and guaranteeing comfortable sitting. Softline Havana lounge fauteuil met lage rug en draaivoet, in veel kleuren bekleding en kleuren poten. Artifort Gap fauteuil met wielen €71Excl.


De bureaustoel versie met een kruispoot is uitgevoerd in gepolijst aluminium. Deze bureaustoel variant is tevens hoogte instelbaar. De kuip zitschaal is volledig gestoffeerd en bestaat uit twee delen. De producten zijn voornamelijk showroommodellen of beursmodellen, ze zijn dus wel bewonder maar nooit écht gebruikt.


Compleet gestoffeerd voor optimaal zitcomfort. De Gap variant met wielen is daarom ideaal geschikt als vergaderstoel voor in de vergaderruimte. De versie met een kruispoot is uitgevoerd in gepolijst aluminium. Zo goed als nieuw Ophalen of. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180.


De nieuwste meubel trends online! Zijn nieuwste ontwerp is de Gap , een stoel met veel potentie. Deze variant heeft een poots onderstel.


De Artifot is gap is leverbaar met een 4-poot onderstel, 5-teens hoogte verstelbaar en een slede onderstel (zoals op de afbeelding is weergegeven). Deze bank is leverbaar in vele opstellingen en u heeft de keuze uit een groot assortiment stoffen en leersoorten. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Op basis van bijzondere materiaalcombinaties ontstaan creatieve ontwerpen met een aparte vormgeving en niet-alledaagse kleuren. Een bank vormt een meerwaarde voor elk interieur en is een lust voor het oog. U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms in Huissen, Nijmegen en Bennekom. Heb je vragen of heb je behoefte aan meer inf.


Door de kloof tussen het zitelement en het rugelement biedt deze stoel extraf zitcomfort. De kruk is teruggebracht tot de meest eenvoudige vorm, zoals die van een cilinder of boomstam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts