vrijdag 27 april 2018

Gekleurde lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.


Gekleurde lamellen

Bekijk ons assortiment online! Goedkoper Dan In De Winkel. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Kijk deze gave lamellen Boho van het Deense merk Nordal.


Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Dit is een perfecte raamdecoratie of wanddecoratie voor in jou huis. Elke ochtend dat mooie uitzicht bekijken uit jou raam met deze mooie bamboo lamellen. Deze lamellen hebben een breedte van 120cm en een lengte van 160cm en zijn gemaakt van bamboe.


Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. De lamellen die u los kunt bestellen zijn standaard 89mm bree het aantal lamellen dat u kunt bestellen is onbeperkt.


Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. NL - Kwaliteit lamellen op maat.


Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. De zonwering wordt geleverd met een aluminium hoofdrail, stoffen lamellen , bovenhangers, onderkettingen- en gewichten en montagebeugels. Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer.


Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd. Vervang beschadigde lamellen of zorg met afwijkend gekleurde individuele lamellen voor een frisse wind in uw kamers. De geheel op maat gemaakte lamellen zijn boven en onder gelast en worden geleverd inclusief lamellenhouder.


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?


Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Mythes over gekleurde jaloezieën Het is een mythe dat licht gekleurde lamellen meer licht doorlaten. De hoeveelheid licht dat wordt doorgelaten heeft vooral te maken met de dikte en het materiaal.


Over het algemeen laten aluminium lamellen het minste licht door. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft. Onze kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit.


Gekleurde lamellen

Lamellen op maat zeer brede ramen. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Voor rechthoeksystemen kunt u de bovenrail ook apart configureren, bijvoorbeeld als u een systeem met verschillend gekleurde lamellen wilt.


De stoffen lamellen laten uw interieur in de hoogte doorlopen. Daardoor creëert u ruimte en rust in de kamer. Al onze lamellen zijn verkrijgbaar in een breedte van millimeter en worden voor u op maat gemaakt.


Gekleurde lamellen

Wanneer u uw lamellen op maat bestelt bij Budget Raamdecoratie, worden deze gratis bezorgd. Logisch natuurlijk, met zo’n ruim assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts