maandag 30 april 2018

Inlijsten schilderij

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken schilderij inlijsten.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Met een schilderij ophangsysteem van STAS is het ophangen van een schilderij geen beproeving meer. Met een grote keus aan ophangsystemen kunt u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Voor u als klant van zelfinlijsten. En langs deze weg meerdere mogelijkheden van verschillende manieren van inlijsten kunt afwegen. Goed inlijsten Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch op elkaar afgestemd zijn.


Inlijsten van schilderijen zeefdrukken en foto's. Schilderij inlijsten of uw foto aan de muur?

In overleg, met u, op maat en in stijl. Bekijk ons assortiment van Lijstenmakerij lijstenmaker dit omvat onder andere inlijst materialen, schilderij ophangsystemen en lijsten zowel houten als aluminium lijsten ook op maat gemaakt voor u door onze lijstenmakers. Baklijsten voor het inlijsten van canvas of schilderij. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvas werk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt.


Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Desondanks levert Zelfinlijsten. Door het invullen van onderstaand menu, stelt u ons in staat voor u de juiste lijst te selecteren voor het werk wat u wilt inlijsten. Wij kunnen op deze manier de lijst met de benodigde sponningdiepte en juiste breedte selecteren, welke afhankelijk is van de dikte en de maat van het kunstwerk of spiegel.


Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Opspannen, inlijsten en vernissen van schilderij of doek.


Voor al uw schilderijlijsten, fotolijsten en posterlijsten op maat. Wij bieden u een prachtige assortiment van.

Inlijsten materialen voor houten en aluminium lijsten en toebehoren bestel ze hier. EINDHOVEN - Een replica van een schilderij van Van Gogh, Picasso, Botero of een kopie van De Nachtwacht aan de wand? Dikke kans dat deze komt van J. De schilderijenwinkel en lijstenmakerij heeft maar liefst 50. Het inlijsten van een schilderij gebeurt altijd zonder glas.


De vernislaag dient hier ter bescherming. Bij een schilderij kan men kiezen uit een “gewone” lijst en de zgn baklijst. Deze laatste is een lijst waar het werk invalt als een soort bak zodat de randen van het schilderij zichtbaar zijn.


Voor het inlijsten van uw inlijstwerk kunt u ook terecht in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts