maandag 23 april 2018

Concrete behang

Concrete behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Dé Ferm Living webshop van NL. Of bezoek één van onze winkels. De gróótste behang beleving in de Benelux.


Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Verkrijgbaar in twee warme tinten.


Hierdoor uitsluitend per mail te bestellen waarna u eerst per mail een visual (voorbeeld op maat) ontvangt. Concrete Cire is een collectie waarbij de stijl van beton centraal staat. Het behang in deze collectie geeft een moderne uitstraling. Op het onderstaande filmpje is duidelijk te zien hoe deze collectie eruit ziet.


Concrete behang

Behang in de stijl van beton is enorm populair geworden in de laatste jaren en groeit nog steeds. Creëer een pure en Industriële urban industriële look met beton behang. Betonbehang in allerlei soorten verfijn grof en onregelmatig, strokenbeton maar ook grof stucwerk of juist geschuurde muren. Unieke en bijzondere behang ontwerpen met een Scandinavische twist. Gratis verzending wereldwijd en gemakkelijk zelf te behangen.


We versturen je pakket binnen 1–dagen: Je behang wordt zorgvuldig in een stevige kartonnen doos ingepakt en binnen 1–dagen gratis verzonden. Bestel uiterlijk dec voor levering vóór Kerstmis! Zodra je behang is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Groot aanbod Beton behang van onder andere BN Wallcoverings, Rasch en Dutch Exposed. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Concrete behang

Met ons Beton behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Beton is een populaire fotobehangcategorie voor wat voor kamer of uitstraling dan ook. Photowall biedt hoge kwaliteit en snelle, gratis bezorging. Beton is aan de beurt in de serie Concrete behang die Piet Boon samen met NLXL op de markt bracht.


Het Concrete behang is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten, die elk een andere betonsoort tonen. Zo kies je voor het beton dat jouw hart sneller laat kloppen, bijvoorbeeld het Concrete behang 03. Een stoere betonlook: dat is wat al het behang uit Urban Concrete gemeen heeft.


Het stoere materiaal wordt gebruikt als uitgangspunt voor de gele collectie. HOOKEDONWALLS laat ons ervaren hoeveel verschillende stijlen je kan creëren met het thema beton. Hoewel het materiaal vooral een industrieel en stoer randje heeft, is er genoeg te kiezen.


Het lichtgrijze behang met betonstructuur en een subtiele glans zorgen voor een mooi aangeklede muur. Door de neutrale kleur is het behang goed te combineren. Fotobehang Vliesbehang Concrete. Afplakband Behang 25m x 25mm. Tesa afplakband voor kwetsbare oppervlakken.


Concrete behang

We always make our wallpapers unique and realistic based on the size of your wall(s). Because there is NO repeat! We just need to know the measurements.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts