woensdag 18 april 2018

Nekkussen traagschuim

Voor 22:uur bestel is morgen al in huis! Bestel op maat of per plaat. Gratis verzending al vanaf € 100. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem alstublieft contact met ons op!


Voordelige neksteun kussens bij Lusanna. Een nekkussen helpt mij om in ieder geval wat slaap te kunnen krijgen, zodat de reis net wat sneller gaat. Het nekkussen traagschuim dat ik gebruik is de Ostrich Pillow Go. Dit is een nekkussen , dat dus gemaakt is van dat lekkere stoffie, maar er zit nog wat extra’s aanvast. Bekijk al onze traagschuim hoofdkussens op JYSK.


Het traagschuim kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim. Je zou dus ook kunnen kiezen voor een degelijk reiskussen dat gemaakt is uit traagschuim. Traagschuim heeft de positieve eigenschap dat het zich altijd aan je lichaamsvorm zal aanpassen. Deze traagschuim kussens voelen misschien iets harder aan maar bieden dan weer wel voldoende ondersteuning ter hoogte van de nek, de hals en zelfs de schouders. Ken je het Ostrich Pillow Go Nekkussen al?


Ook kan je dit nekkussen van vorm aanpassen door de aangebrachte klittenband. Zo pas je de pasvorm aan zodat het perfect past om jouw nek. Health - Traagschuim Nekkussen - Grijs. Voorheen had ik een opblaasbaar nekkussen , dat als voordeel heeft dat je het leeg kan laten lopen en dus kleiner is om mee te nemen. Maar dit traagschuim kussen is veel comfortabeler!


Iets aan de dure kant, maar zeker een aanrader. Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 1Klasse gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor uit natuurlijke zonnebloemolie. Geniet van de voordelen van het nieuwe InnovaGoods Wellness Relax traagschuim nekkussen , je krijgt gegarandeerd een verkwikkende nachtrust.


Nekkussen traagschuim

Hij past zich perfect aan je lichaam aan en verdeelt het gewicht gelijkmatig waardoor je een optimale slaaphouding krijgt. Hij is ook erg doeltreffend tegen slapeloosheid. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ruim assortiment Traagschuim Hoofdkussens voor de beste prijzen. Schram nekkussen met praktische drukknop in Schramm nekkussen in kleuren verkrijgbaar – het traagschuim bestaat uit een samengeperst visco-elastisch schuimmengsel – past zich. De U-vorm van het zachte nekkussen garandeert optimale ondersteuning voor uw hoof hals en nekgedeelte tijdens lange en korte reizen met het vliegtuig, in de auto of de trein. Door gebruik te maken van een traagschuim hoofdkussen kunt u nek- en schouderklachten voorkomen. Doordat een traagschuim kussen zich vormt naar de ligging van uw hoofd en nek kunt u van een optimale en gezonde nachtrust genieten.


Nekkussen traagschuim

De keuze van een nekkussen blijft persoonlijk en is afhankelijk van de toepassing. Indien u vragen hebt, kunt u altijd contact met onze adviseurs opnemen. Het ergonomische gevormde nekkussen is vervaardigd uit 1 visco-elastisch traagschuim dat zorgt voor een vermindering van de druk en betere ontspanning van de nek en spieren. In voorraad Op werkdagen voor 14. Het Nasa traagschuim kussen past zich aan naar jou.


In onze intro schreven we al dat het Nasa traagschuim kussen geschikt is voor zij en rugslaper. Dat is een mooie bewering, maar graag leggen we je ook uit hoe dit precies komt. Ben je een zij- of rugslaper? Het kussen is gemaakt van een hoogwaardig traagschuim en heeft verhoogde zijkanten voor extra comfort.


Nekkussen traagschuim

De buitenkant van het nekkussen is gemaakt van een zacht fleece materiaal. Schuimblokken van koudschuim, traagschuim of latexschuim. Deze heten in de winkel vaak nekkussen. Kussenvullingen bestaan meestal uit veertjes en niet zo vaak uit dons. De kenmerken van kussens met dons en veren zijn: Vulling is zeer makkelijk zelf te vormen.


Mogen niet altijd in de wasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts