dinsdag 17 april 2018

Coating muur

Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw muur coating project. Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij muur coating specialisten terecht komen.


Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw aanvraag. Uw muur impregneren is een geweldige manier om het oppervlak te beschermen tegen vocht van buitenaf en de aangroei van alg en mos.

Bij het impregneren van uw muur (of andere oppervlak) wordt er namelijk een nagenoeg onzichtbare beschermingslaag op aangebracht die een barrière vormt tussen de weersinvloeden en de muur. De juiste coatings en folie. Voor een muur moet je natuurlijk goed zorgen. Het is dan ook belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Dit kun je dan ook zelf prima doen.


Er zijn dan ook veel producten op de markt die erg eenvoudig in gebruik zijn en ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld een goede coating komt, in jouw badkamer of juist in een muur. PU (k mineral finish) of oplosmiddelhoudende polyurethaan (zoals Nelfadur k) Toelichting per product in dezelfde volgorde (bescherming van minst naar meest beschermend): - Een schrobvaste muurverf betekent dat de muur reinigbaar is zonder dat de verf meekomt. Kan deze badkamercoating ook in het douchegedeelte?

Bouwmarkten zoals Gamma en Hornbach bieden bijvoorbeeld gevelcoating aan om thuis te gebruiken. Die zijn dan ook niet duur. Gevelcoatings van bijvoorbeeld Strikoloth en Wijzonol zijn daarnaast perfect geschikt voor professioneel gebruik. In ons artikel over muurcoating kunt u meer lezen over de applicatie van coating op (buiten-) muren ! Om niet-geschilderde buitenmuren te beschermen tegen regendoorslag en vuil, heb je een ademende en waterafstotende coating nodig. Dit is precies wat Aquaplan buitenmuurcoating transparant liter is.


Dit kleurloze impregneerproduct dringt diep door in de ondergrond en is waterafstoten zodat je muren te allen tijde droog blijven. De laatste laag die je op een muur schildert is de laag die aangetast wordt door vuil, vet of water. Breng je eerst een twee componenten coating aan op de keukenwand dan beschermt deze je muur.


Ga je er daarna overheen met een normale muurverf dan is je muur nog steeds bescherm maar is de verf van de laatste laag wel kwetsbaar. Over het algemeen wordt nano coating niet vaak op latex toegepast. Meestal gebruik je in dit geval een afwasbare muurverf, of een twee componenten coating speciaal voor de keuken achterwand. Het is een transparante coating die niet opvalt als de gehele muur wordt behandeld. Echter als een gedeelte van de muur wordt gedaan, zal in het daglicht een licht verschil zijn.


Je kunt eventueel als alternatief een goede afwasbare muurverf nemen, waarbij de vlekken makkelijk af te nemen zijn, zoals bijvoorbeeld de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Deze coating zorgt voor een vrijwel onzichtbaar waterdichte coatinglaag op latex muren , gestucte muren , minerale ondergronden en betonlook muren.

Bescherm je woning met de juiste coating. Elke doe-het-zelver kent de voordelen van een goede coating. Wil je een dak, muur of kelder beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden? Dan is een coating aanbrengen vaak de eenvoudigste manier om snel en definitief een goed resultaat te bekomen. Om het beton te coaten moet je een aantal stappen ondergaan.


Houd er rekening mee dat wanneer de ondergrond oneffen is, dit door de coating heen te zien is. Neem voor persoonlijke advies contact met ons op. Primer - Voor de hechting 2. Breng Muur -Dicht onverdund aan met borstel, rol of tuinsproeier van boven naar onder tot de ondergrond verzadigd is. Behandel kleine stukken tegelijk en breng de lagen nat op nat aan met maximum tussentijd van u. Muur -Dicht heeft een melkachtige kleur, die echter volledig transparant wordt tijdens het opdrogen. TNCN, specialist op het gebied van gevelreiniging, dak reiniging, betonreiniging en meer!


Nano Coating biedt een duurzame bescherming. Aanbrengen op een gezonde, schone en droge ondergrond. De ondergrond mag eventueel geverfd zijn. Het oppervlak steeds grondig reinigen en ontvetten.


Vervuilde muren met oude, geschilferde of gebarsten verf grondig reinigen met een hoge drukreiniger en een schoonmaakmiddel Loszittende schilfers verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts