vrijdag 20 april 2018

Schaal bamboe

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Daar groeit bamboe in groepen en kan meter hoog worden.

De dikte van van de stam varieert. De stam is meestal groen, maar kan ook geel, bruin of zwart zijn. Na 2-jaar wordt de bamboe geoogst. De schaal heeft een diameter van cm. Een mooie stevige schaal die perfect dient als saladeschaal of fruitschaal.


Anders dan veel mensen denken is bamboe geen boom maar een grassoort. Schalen , kommen en mooie snack bakjes van duurzame materialen om van je feestje een groot succes te maken.

Er kan in huis omwille van tal van verschillende redenen gebruik worden gemaakt van een bamboe schaal. Een grote bamboe schaal wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het presenteren van een bepaalde salade, maar je kan er ook in stukken gesneden broodjes in leggen. Bamboe servies is biologisch afbreekbaar. Schaal gemaakt van bamboehout, geschikt voor bijvoorbeeld chips, nootjes, gesneden stokbroo salades of fruit. Een bamboe schaal van 30cm doorsnede.


Voor 21:bestel is morgen. Grote bamboe schalen die gebruikt kan worden als saladeschaal. Ook kan hij gebruikt worden als serveerschaal. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Je kan dit leuke schaaltje gebruiken v. Deze schaal kan voor meerder doeleinden gebruikt worden. Serveer er bijvoorbeeld hapjes mee of zet er waxinelichtjes op. Deze mooie en stevige bamboe schaal is heel stevig en ideaal te gebruiken voor bij het diner of de borrel. Mooie salade serveerschaal van bamboe.


Handgemaakte bamboe schaal.

Deze bamboeschaal is een ideale ondergrond voor het aanbrengen van mozaïeksteentjes. Vele aanbiedingen bij bol. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen : wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak.


Kan in de afwasmachine maar NIET in de magnetron. Op zoek naar bamboe schalen ? Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken. Alleen al mooi om neer te zetten, maar natuurlijk ook geweldig om te gebruiken. Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Fairtrade schaal van naturel bamboe Deze mooie schaal is opgebouwd uit reepjes naturel bamboe.


Mooi op tafel met fruit, maar ook goed te gebruiken om sla of chips in te serveren. Deze bamboe producten worden Fairtrade gemaakt bij een klein bedrijf in Hanoi Vietnam. In tegenstelling tot borden, zijn schalen groter en platter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts