dinsdag 17 april 2018

Plinten gelakt ral 9010

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Plinten van alle merken op beslist. Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk.


Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. De rechte plint , ook wel blok plint. Van de meest voorkomende MDF plinten hebben wij een ruime voorraad.


Indien u online besteld zetten wij de MDF plinten voor u apart.

Zo grijpt u zeker niet mis. U bent op zaterdag tussen 10. Hebt u nog niet online bestel informeer dan altijd naar de actuele voorraad.


Plint ( gelakt ) - Model Rondingenplint De rondingen plint heeft zijn naam te danken aan de opeenvolgende rondingen in het model. Dit geeft een rustige sfeervolle uitstraling. Gemaakt van de beste vochtwerende MDF soort. Dit type plint heeft een tijdloze uitstraling en past in elk interieur.


Bekijk hier ons overzicht aan koloniale plinten. Overzetplinten - holle plinten. Alle rechte plinten zijn van vochtwerend MDF V3en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen.


Wit gegronde plinten dient u zelf af te lakken. Wij zijn specialist in afgelakte en voorgelakte plinten in mdf en hardhout. Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren.


Dit kun je bij je bestelling aangeven. Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk.

MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.


Kies uit producten vanaf € 395. JavaScript seems to be disabled in your browser. De achterkant van de plint is ingefreesd waardoor deze strak tegen de muur geplaatst kan worden.


Gebruik hiervoor de High Tack lijm voor een optimaal resultaat. De plint is van vochtwerend MDF V313. De Ral plinten zijn al gelakt en kunnen daardoor direct gebruikt worden maar u kunt ze ook zelf overschilderen.


Kies de wit gefoliede plinten als u kant en klare plinten wilt. Alle plinten zijn meter lang. Verkrijgbaar in de diktes van mm, mm en.


De voordelen hiervan zijn dat de plinten na plaatsing nauwelijks zullen werken en dat de plinten ontzettend licht zijn. Door de Gesso spuitplamuurlaag die op deze plinten als grondlaag is gebruikt zijn de plinten extreem glad en prachtig af te werken. De gladde plint is één van onze meest verkocht modellen en dat is niet voor niks, de gladde plint zorgt namelijk voor een strakke overgang tussen vloer en wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts