woensdag 25 april 2018

Badkamer plannen in 3d

Zelf je Badkamer Ontwerpen geeft nieuwe Ideeën en is vooral heel Leuk. Jouw Persoonlijke Badkamer! Inclusief Klantervaringen! Hoeveel jouw Badkamer Kost!


Stel nu zelf je ideale badkamer samen met onze eenvoudige 3D ontwerptool.

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Ruim assortiment Badkamer. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Plan uw nieuwe badkamer heel handig en gratis vanuit huis. Wilt u uw badkamer plannen in 3D ? Kom dan langs bij Sani-Dump! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels, maar hebben inmiddels ook meer dan genoeg ervaring om u advies te geven over de juiste en mooiste inrichting van uw badkamer.

Het is na het tekenen van de ruimte tijd om de ruimte in te richten, met ramen en deuren, de wanden en bijvoorbeeld een bad of een toilet. Net zo lang, tot je de badkamer hebt ontworpen die helemaal past bij jou eisen en wensen. Open dan nu snel de 3D badkamerplanner en ga ermee aan de slag.


Selecteer de juiste afmetingen, geef aan waar ramen en deuren zich bevinden in jouw badkamer en ga vervolgens aan de slag met de inrichting. Met de Facq Bathroomplanner kun je in drie stappen de badkamer van je dromen ontwerpen: 1. Eerst bepaal je de grootte en vorm van je badkamer. Vervolgens plaats je alle relevante elementen zoals badkamermeubels, sanitair, wanden, deuren en ramen op een grondplan. Ten slotte kun je je zelfgemaakte badkamerontwerp in 3D bekijken. Met de online badkamerplanner van Villeroy en Boch kan je jouw badkamer tot in de puntjes in kaart brengen om vervolgens in te vullen met meubels, voorzetwanden, sanitair en decoratie.


Tijdens het ontwerpen in het tekenprogramma kan je makkelijk wisselen tussen bovenaanzicht en 3D -weergave. Een volledige service als het gaat om het plannen van jouw badkamer ! Hier vind je alles wat je wil weten wil rondom het thema badkamer en badkamerdesign. Ook vind je in onze badkamerplanner producten voor het ontwerpen van je badkamer , informatie en vele ideeën. Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer , maar kun je deze ook direct ervaren.


Dan weet je nog beter waarvoor je kiest.

Daarvoor kan je aan de slag met onze Bathroom Designer, een speelse en eenvoudige tool om je gedroomde badkamer te ontwerpen in 3D. Geef er de afmetingen in van de ruimte en dan begint de fun. Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Als je helemaal tevreden bent over je ontwerp kun je een 3D afbeelding opvragen. Plaats de camera in de gewenste positie en bekijk in het plaatje rechtsboven hoe je badkamer er uit ziet vanuit de gekozen hoek.


Dan kan je de badkamer opslaan en kan je een 3D ontwerp bekijken. Alle foto’s zijn terug te vinden op je eigen account. Twijfel je over de inrichting van je badkamer ? Maak dan eerst een 3D -ontwerp van de ruimte. Dat klinkt ingewikkel maar zelfs zonder tekentalent is het vrij eenvoudig.


Je kunt op verschillende websites namelijk je eigen badkamer ontwerpen in 3D. Handig als je de badkamer wil renoveren of net een nieuwbouwwoning gekocht hebt. Ontwerp je badkamer online met de 3D -tool De ideale badkamer bij Wooning Een 3D - badkamer ontwerpen doe je gemakkelijk met de ontwerptool van Wooning. In vijf eenvoudige stappen kun je in een mum van tijd jouw badkamer in 3D ontwerpen.


De badkamer ontwerpen is gemakkelijker dan veel mensen denken, u kunt daarvoor gewoon gebruik maken van onze 3D badkamerplanner. Gebruik de plannen om een grote of kleine badkamer te ontwerpen, afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft. U kunt stap voor stap de badkamer tekenen, aan de hand van een paar eenvoudige instructies. Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten?


U bespreekt uw wensen, u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en wij verzorgen de gehele montage wanneer het u uitkomt. Het gebruik van steenstrips, mozaïektegels en behangranden creëren opvallende accenten en zorgen voor een opwaardering van de kleine badkamer. Plaats niet (onnodig) te veel meubels in de kleine badkamer , dit geeft een benauwd gevoel en je badkamer wordt er alleen maar kleiner door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts