vrijdag 20 april 2018

Cor conseta prijzen

Cor - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Conseta – a name derived from the Latin consedere, which means “sit together”– offered modular flexibility while being as adaptable as a chameleon. It was and continues to be the perfect symbiosis of a holistic system.


Over the decades, Conseta grew quietly but powerfully into an international bestseller and a design classic. Hardly anyone has remained as true to themselves over time as Conseta. This is due to the timeless simplicity of the seating furniture, on which every short-lived fashion folly can be elegantly and comfortably sat out. On the other han hardly anyone has as many faces as Conseta.


Those who are always a step ahead of their time cannot age at all. Hun bekendste ontwerp tot nu toe. De COR Conseta - afgeleid van het Latijnse woord consedere, wat bij elkaar zitten betekent, is een tijdloos zitsysteem, wat bestaat uit losse banken en ook de mogelijkheden biedt om verschillende elementen samen te voegen.


Cor staat voor kwaliteit in de meeste pure vorm en levert design meubelen die een leven lang meegaan. Technologie speelt een grote rol bij de productie, maar Cor moet het voornamelijk hebben van de vakkundigheid van zijn vaklieden. Zo wordt er met veel liefde en respect aandacht gegeven aan élk detail van het productieproces. COR produceert designmeubelen van de allerhoogste kwaliteit.


Hoogwaardige materialen gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de kwaliteit en comfort die COR vandaag de dag produceert. Het bekendste ontwerp is de Conseta die inmiddels al meer dan jaar bestaat. Een tijdloos elementen systeem dat veel mogelijkheden biedt.


Het designmerk COR vindt u bij Van Til Interieur in Alkmaar. Bekijk hier de COR Conseta en COR Cordia. Dé COR dealer van Nederland 1Topmerken Kenmerkende. COR heeft inmiddels verschillende design klassiekers uitgebracht, zoals de COR Conseta , COR Mell en COR Trio. U bent van harte welkom in onze showroom te Axel.


Hier vindt u de volledige COR collectie bestaande uit banken, fauteuils en tafels. Heeft u vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Het zijn maar enkele van de vele prestigieuze prijzen die Cor op zijn palmares heeft.


Om dit topniveau te kunnen behouden werkt Cor samen met wereldberoemde ontwerpers. Iconen als Peter Maly, Luigi Colani, Hartmut Esslinger en Rolf Heide hebben op diverse Cor meubels hun stempel gedrukt. Niet lang later kwam de erkenning met de modern-klassieke Conseta. De topper is tot op vandaag nog altijd Arthe.


Het modulaire systeem van de Cor bank maakt het mogelijk een zitmeubel samen te stellen die volledig aansluit op uw wensen, persoonlijkheid en interieur. De elementen zijn in diverse vormen en maten mogelijk en ook de zithoogte en zitdiepte zijn naar wens aan te passen door middel van de kussenvulling. COR viert de vijftigste verjaardag van het model Conseta.


Een exclusieve Europese roadshow doet na Duitsland en Zwitserland voor het eerst België aan. Wie schoonhei comfort en functionaliteit zoekt, zit letterlijk goed bij COR. Cor is een van de merken die wij in onze collectie hebben.


Maak snel een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser Wageningen. Casteelken werkt al jaar en dag samen met Cor. COR is Latijns voor ‘hart’ en dat zegt eigenlijk alles.


De collecties van COR worden met hart en ziel gemaakt. Soms leidt dat tot baanbrekende ontwerpen. Zo was de Conseta een van ’s werelds eerste modulaire meubelprogramma’s. Het is een van de vele prijswinnende designs die COR sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw heeft ontwikkeld. De Conseta heeft dermate goede verhoudingen dat hij met recht DE bank genoemd mag worden.


Cor Conseta is in vorm een eenvoudige bank. Diverse zitdieptes, verschillende kussen mogelijkheden, verschillende zithoogtes. Zelfs volledig maatwerk is mogelijk. Conseta : Dit salon is het perfecte compromis tussen een strak design en een knus uiterlijk. Door zijn strakke lijnen is dit een zeer tijdloos salon.


Zijn zachte kussens zorgen er dan weer voor dat je dit salon niet wenst te verlaten. Beschikbaar in verschillende opstellingen en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts