donderdag 26 april 2018

Silvana start kussen

Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bijzonder geschikt voor buikslapers en kinderen.


De buitenkant van het kussen is gemaakt van 1 hoogwaardig katoen. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning en kun je het lekker opschudden.


Mocht je toch een iets dikker of dunner kussen hebben, dan kun je de vulling gemakkelijk aanpassen door middel van de ritssluiting aan de zijkant. Doordat het kussen wat dunner is, is dit kussen met name geschikt voor buikslapers. Het Start kussen is anti-allergisch en bijzonder geschikt voor buikslapers en kinderen.


Silvana start kussen

Mocht de dikte van het kussen toch niet naar wens zijn, dan kan door middel van de ritssluiting aan de zijkant de vulling eenvoudig gedoseerd worden. Dit kussen is speciaal geschikt voor kinderen en buikslapers. De Tijk is gemaakt van 1 hoogwaardig katoen.


Bestel nu bij Budgetlight. Mega kortingen op alle merken in onze webshop. Koop jouw voordeligste verlichting hier! Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


De vulling bestaat uit Comforel Soft. Verder is de vulling ultra zacht. Een laag, zacht en dooradembaar kussen. Silvana bij Smulderstextiel.


Een voordeel van het kussen is dat het kussen dikker gemaakt kan worden vanwege de ritssluiting in het kussen. De tijk van het Start Up kussen bestaat uit 3D materiaal dat het kussen ventilerend en dooradembaar maakt. Anti allergisch gevuld met comforel soft. Zoek je een laag, zacht èn dooradembaar kussen dat eventueel ook geschikt is voor kinderen of buikslapers? Dit hypo-allergene kussen is gevuld met Comforel Soft, een ultra zacht en opschudbaar hol vezelbolletje, dat zeer goed ondersteunt.


Silvana start kussen

Houd je van een heerlijk donzig en laag synthetisch kussen. Verwacht je dat jouw hoofdkussen anti-allergisch is en ook goed wasbaar? Dan past de Start het beste bij jou! Ook geschikt voor kinderen vanaf ca. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


Het hoofdkussen is navulbaar, dus mocht de dikte van het kussen niet naar wens zijn, dan kan de vulling eenvoudig gedoseerd worden. Een extreem laag en zacht synthetisch hoofdkussen. Deze is ultra zacht, toch ondersteunend en goed opschudbaar.


Silvana start kussen

Het kussen is extreem zacht maar geeft toch de nodige ondersteuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts