dinsdag 24 april 2018

Behang nature

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ruime collectie behang papier van o. Ontdek ons ruime aanbod van exclusief merkbehang papier.

Gegarandeerd de laagste prijs! Tover de kamer om in een natuurlijk landschap met een fotobehang van natuur en landschappen. Voca Wallprints Urban Nature is een connectie tussen natuur en stad.


De collectie vindt sporen van natuur in elke hoek van de straat en de elementen van de stedelijke levensstijl in een groen bos. De motieven bestaan uit graffiti, stadsgezichten, bloemen en bomen. This handwoven paperbacked wallcoverings is made. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


De geur, de versheid en de vitaliteit van onze prachtige flora en fauna komt bij je binnen met het fotobehang van Wall-Art. Ook hier spelen bladeren de hoofdrol echter zijn ze meer gestileerd en hebben een Scandinavische uitstraling. Ons behang is niet alleen heel sterk, maar ook krimpvrij dankzij toegevoegde kunststof vezels. Op zoek naar Landschap natuur fotobehang? Natural Wallcoverings van Eijffinger brengt een reeks behangen met als toplaag een natuurlijk product van bijvoorbeeld grasweesfel of bamboe.


Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behang Natural Wallcoverings. Abstract behang gevuld met bruine, gouden, zwarte en roze vlakken.


De looks in deze behangcollectie variëren van grof en robuust vol met knopen en kleurnuances tot verfijnde weefsels in rustige ritmes. Houd je dus erg van abstracte maar zachte vormen, dan is dit een perfect behangetje die de juiste sfeer bij jou thuis brengt. De onregelmatigheden in textuur en zijn variaties dragen bij aan het karakter en de decoratieve charme van deze wandbekleding. Het behang wordt geleverd per banen. Al deze ‘ behangen op maat’ zijn te bestellen in vrijwel elk gewenst formaat.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Natural Faux van Design ID oftewel DID met natuurgetrouwe imitaties van tal van materialen zoals beton, hout, huid en andere structuren. Uitgevoerd in een stevige vliesvinylkwaliteit zijn de dessins met een fijn relief realistisch nagemaakt van de werkelijkheid. Glasvezelbehang van topkwaliteit is gemakkelijk aan te brengen, is schrobvast en kan tegen een stootje. Gratis lijm en Gratis verzending, morgen al in huis! De natuurlijke producten geven je huis een ongekend bijzondere look.


Uw authentieke interieur maakt u compleet met klassiek behang. Wilt u eens iets anders dan een geheel strakke en moderne inrichting? Uiteraard kunt u het klassieke behang wel stijlvol combineren met moderne, egale interieurelementen. Klassiek behang raakt nooit uit de. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen.


Hebt u een mooi exemplaar gevonden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts