donderdag 14 juni 2018

Woonwinkel landelijk wonen

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Find landelijke woonwinkels vandaag! Woonwinkel De Potstal is gericht op wonen landelijke stijl.


Al meer dan jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. We noemen dat eigenzinnig landelijk wonen. Puur, tijdloos en doorleefd. Dat is de uitstraling van Met Landelijk Label.


Door het combineren van landelijke meubels, meubels met tekenen van de tijd en sobere accessoires, hebben wij elke keer wat nieuws te bieden. Laat je inspireren in onze woonwinkel. Exclusieve collectie meubels voor uw woonkamer en slaapkamer, compleet en sfeervol.


Woonwinkel landelijk wonen

Welkom in de webshop van Landelijk en Sober Wonen. U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen.


Kijk gerust eens in onze webshop. In de showroom van Verschoor Wonen kunt u terecht om voorbeelden te bekijken van deuren, beslag, plinten en panelen. Samen met een deskundig adviseur stelt u deze onderdelen samen tot een voor u perfect meubel.


Story Landelijk Wonen is uw specialist in sfeervolle landelijke meubelen, industriële eettafels, kasten, stoelen en woonaccessoires. Wij hebben een mega voorraad landelijke, teakhout en witte buffetkasten en eettafels van suar en eikenhout: de boomstam eettafels! Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen.


KLEUREN DIE MATCHEN BIJ LANDELIJK WONEN Een stijlvol landelijk interieur straalt rust en ruimte uit. Die wordt onder andere gerealiseerd door een lichte omgeving. Om meer licht in huis te creëren, wordt een kleurenpalet gebruikt dat vooral bestaat uit de mooiste basiskleuren. Naturel beige, taupe en wit domineren het interieur. Shop direct landelijke meubels online.


Woonwinkel landelijk wonen

Beslist de laagste prijzen. Of kom langs in onze winkel. Wij maken wonen betaalbaar. Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.


Mijn inzicht is duidelijk: mooi wonen en werken in een omgeving die bij jou past. Het Woonhuis is in alle stijlen thuis. Daarbij maakt het niet uit of je voor klassiek, landelijk of modern kiest.


Woonwinkel landelijk wonen

Van kleuradvies tot complete (her)inrichting. Landelijk en werelds wonen wordt voor iedereen toegankelijk met de unieke, wereldse en landelijke meubels en meubelcollecties van WoonTheater in Maurik, Gelderland. Van alle landelijke woonwinkels in Gelderland vindt u bij WoonTheater meubels van over de hele wereld. Maandag december zijn wij gesloten en enkel per mail te bereiken.


Aan de hand van onze website willen we u laten zien, de tal van mogelijkheden die er zijn qua afwerking en maatwerk. Het merendeel van ons aanbod wordt door onszelf met de hand vervaardigd. In onze woonwinkel verkopen we alles wat met landelijk wonen en landelijke interieurs te maken heeft. Meubels, accessoires, vloeren, wanden, ramen… Bij Meubelpark de Bongerd vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van landelijk wonen en slapen.


Woonwinkel landelijk wonen

Een grote collectie banken, stoelen, kasten, etc. De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is puur, tijdloos en doorleefd. Dus we stralen dit ook uit op onze website en in onze woonwinkel.


Samengevat staat Met Landelijk Label voor een landelijk interieur met een sobere, doorleefde en stoere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts