maandag 11 juni 2018

Vrijstaande zonwering

Bespaar tot wel via kiesproduct. Overdekt op uw terras deze zomer? Vergelijk terrasoverkappingen. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70.

Een vrijstaand zonnescherm is onafhankelijk van de standplaats. In eigen tuin, in de speeltuin of op het gezellige tuinterras – met het vrijstaande dubbele zonnescherm zijn er talloze mogelijkheden voor effectieve zonwering , zowel voor particuliere doeleinden als in de horeca. Creëer schaduw waar u maar wilt met een vrijstaande terraszonwering. Vraag hier direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie. In de tuin, op het terras of bij het zwemba een vrijstaande zonwering of pergola kunt u overal plaatsen waar behoefte is aan beschutting tegen zon en regen.


Vrijstaande zonwering , waar u maar wilt. Dit vrijstaande scherm beschaduwt een oppervlak tot 60m 2. Of een veelvoud daarvan bij koppeling van meerdere schermen.

Dit maakt de markilux syncra tot een perfect scherm voor zowel privé- als horecaterrassen. Het dak kan bestaan uit lamellen, screens, zonwerende dakplaten, PVC vouwdak. Optioneel kan de vrijstaande zonwering uitgerust worden met zijwanden;en extra opties zoals verwarming en verlichting. Soorten vrijstaande zonwering.


Met name het nieuwe Cube programma is erg populair. Bekijk uw mogelijkheden voor vrijstaande zonwering , wij geven u graag advies. Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil. Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm. Deze zonweringsystemen zijn op elke gewenste plek te plaatsen omdat zij zichzelf ondersteunen.


U kiest voor een vrijstaande zonwering om zelf te bepalen waar u een schaduwoppervlak wilt creëren. Wij bieden u verschillende opties. Bekijk de mogelijkheden in de informatiebalk rechts of neem contact met ons op! De Twinstor zonwering is verkrijgbaar in legio kleuren en wordt op maat voor u gemaakt.


Maak een afspraak in onze showroom, waar u de zonwering zelf kunt testen en waar we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Zonwering , Rolluiken, Screens, Buitenjaloezieën, Garagedeuren en meer. Naast de verschillende verkooppunten kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij een van de specialisten.


Helemaal vrijstaand of aan de wand gemonteerd – als enkele installatie, koppelinstallatie of als hoekoplossing: er zijn talrijke.

U creëert zonder een grote constructie als een terrasoverkapping een groot schaduwoppervlak waar u maar wilt. Couwenberg zonwering heeft een aantal vrijstaande zonweringen in het assortiment die geplaatst kunnen worden op iedere locatie. Dee zonwering staat vrij in de tuin, en hoeft niet aan het huis te worden gemonteerd.


U weet als geen ander dat het weer in ons lage landje uw terrasomzet flink kan beïnvloeden. Markiezen, Uitvalschermen, Knikarmschermen, Screens, Uiteraard koopt u in eerste instantie zonwering , markiezen omdat u tijdens warme dagen in de schaduw wilt zitten. Het is een metalen frame met zonneschermen. Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin. De troeven: Beschutting tegen de zon als u geen muur hebt om het zonnescherm aan te bevestigen.


Interessant om grote oppervlakten te overdekken. Niet altijd is een zonwering gemonteerd aan de gevel mogelijk. Voor de effectieve bescherming van open ruimtes tegen zon, regen en wind worden hoge eisen gesteld aan zonweringsystemen. Met ons uiteenlopende aanbod aan vrijstaande zonweringen kunnen wij oplossingen bieden voor nagenoeg onbeperkt grote oppervlaktes. De Twins is het instap model onder de vrijstaande zonwering.


Dit is een mooie vrijstaande zonwering. Cubola Solidare De Cubola Solidare is mooi moderne zonwering. Dankzij de vierkante vorm. Staat deze zonwering prachtig in uw tuin. Duofix De Duofix van Weinor is het zelfde systeem als de Twins.


Het wordt toegepast wanneer montage aan de gevel simpelweg niet mogelijk is of wanneer u een op zichzelf staande overkapping wilt plaatsen. Als oplossing tegen felle zonnestralen wordt vrijstaande zonwering vooral veel toegepast bij horecagelegenheden of sportclubs. Cubola zonwering , vrijstaand en als gevelmontage. Geboren uit noodzaak om bescherm beschut van het buitenleven te genieten, verfijnd met design. De vrijstaande overkapping is te gebruiken als volledig horizontale zonwering.


Dit zorgt bij een regenbui voor afwatering van het regenwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts