vrijdag 22 juni 2018

Hoofdkussen vliegtuig

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Een Optimale Nachtrust met een Auping Kussen. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Deluxe reiskussen voor elk type reis Met deze nieuwste nekkussen van MaaHype.

Nekkussens koop je eenvoudig online bij bol. Dit superzachte reiskussen garandeert een optimale ondersteuning voor je nek, schouders en hoofd tijdens het reizen. Veel reizigers leggen zich er maar bij neer - letterlijk - dat ze op een lange vlucht geen oog dicht zullen doen. Urenlang ongestoord slapen in het vliegtuig is voor de meesten van ons helaas niet weggelegd. Je hebt binnen de nekkussens de keuze uit een aantal verschillende soorten.


Het meest eenvoudig en compact werkt het opblaasbare kussen voor in de nek. Snel op te blazen zonder dat je daar veel lucht voor nodig hebt. Je kunt de indeling van het vliegtuig van tevoren bekijken op Seatguru.


TIP: Stap zo laat mogelijk in het vliegtuig.

Je kunt dan zien of er nog plekken leeg zijn en een rij voor jezelf claimen. Veel vaker dan je denkt is het vliegtuig namelijk niet vol en kun je de stewardess bij instappen vragen of er nog plaatsen over zijn. Veel mensen hebben tijdens een lange vlucht moeite om in slaap te vallen. En als je dan eenmaal slaapt, krijg je last van je nek. De mensen bij EUclaim zijn frequente vliegers en hebben handige slaaptips voor in het vliegtuig verzameld.


Voor 21:bestel is morgen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kies uit 1producten vanaf € 38. Hoofdkussens online bij LIDL.


Het hoofdkussen zorgt ervoor dat je nek en hoofd in een aangename positie liggen wanneer je rechtop wilt slapen. De U-vorm van de neksteun zorgt voor een hoge en lage wervelverschuiving. Hierdoor hoef je niet bang te zijn om last te krijgen van uw nek, schouder en hoofd. Minder klachten met een nekrol kussen. Je komt gebroken aan op reis omdat je geen oog dichtdoet in het vliegtuig … Inmiddels hebben wij er al vele vlieguren opzitten en delen we onze tips om te slapen in een vliegtuig ! Een nekrol kussen heeft meerdere functies.


Dit klinkt natuurlijk een beetje vreem maar afleiding is de grootste oorzaak van niet kunnen slapen in een vliegtuig. In het vliegtuig zelf heb je toch niks aan je kussen, het neemt alleen maar extra ruimte in. Het hoofdkussen biedt goede ondersteuning, een traagschuim kussen biedt ondersteuning wanneer het hoofdkussen zich aangepast heeft aan de vorm van uw nek en uw hoofd.


Een traag schuim hoofdkussen werkt drukverlagend op je spieren en je huid.

Op vakantie gaan is heerlijk, maar de lange reis ernaartoe is vaak niet zo prettig. Weinig ruimte en niet comfortabel zijn de meeste gehoorde ergenissen in een vliegtuig. Er is weinig ruimte om even met je hoofd tegenaan te zitten zonder tegen je (onbekende) buurman of buurvrouw aan te komen wanneer je in slaap valt. Beddengoed set voor ledikant dekbed 70x50cm incl. Ik ben op zoek naar het perfecte kussen voor in het vliegtuig.


Met nekkussentjes rolt mijn hoofd toch voorover dus ik ben op zoek naar iets waarbij dat niet gebeurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts