maandag 18 juni 2018

Painting the past dealers

Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Officiële Painting The Past dealer ! Wat is Painting The Past verf? Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu.


Painting the Past is een verflijn met ruim 1kleuren van een echte Nederlandse kwaliteit.

Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Generalvertretung für Deutschlan Österreich und Schweiz.


Home Assortiment Painting The Past verf Painting the past verf, kleurkaarten, sealers en waxen vind u bij Blendd. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden!


Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look.

Dus ben je in één van onze winkels verliefd geraakt op de schitterende kleuren krijtverf van dit merk en kom je thuis tot de ontdekking dat je best nog een potje kunt gebruiken? We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt in een huis wat helemaal bij je past. Op basis van meegebrachte persoonlijke spullen (kussens, gordijnen of een mooie vaas) komen we samen met de jou tot een kloppend geheel. Home Design Shops is de plek waar u eenvoudig en betrouwbaar bekende woonmerken online kunt bestellen. Bekijk snel ons prachtige assortiment!


Om een kort overzicht te geven, worden hier alle verschillende kleurcategorieën. Laura Living ist ein Handelskontor für Lifestyle-Produkte, die modern und zeitgemäß sind und dennoch mit bleibenden Werten einen Kontrapunkt zur Schnelllebigkeit unserer Zeit setzen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar unieke stukken, klein of groot, meubel of accessoire. Regelmatig volgen we praktijkcursussen en workshops om onze kennis en ervaring up-to-date te houden. Heeft u vragen of twijfels over de verwerking van de verf of hulp nodig bij het uitzoeken van de kleuren?


Neem dan gerust contact met ons op. Geen voorbehandeling nodig. Wij zijn officiële dealer. Veel mensen genieten van de prachtige, authentieke kleuren, die geïnspireerd zijn op oude Engelse kalkverven. Naast het creëren van een verweerd effect is deze meubelverf ook in staat om bescherming te bieden aan eventuele onderliggende verflagen.


Dealer van painting the past , ook test potjes te bestellen kunt u het eerst thuis uitproberen ook leuk voor een klein meubelstuk! Zo weet u gelijk of de kleur bij uw interieur past en of het goed combineert met andere kleuren in uw kamer. De Pure en Original verfkleuren op de kleurenkaart zijn handgeschilderd in de Pure and Original krijtverf Classico Regular.

Kom snel een keer langs en bekijk de nieuwe kleurstalen in de winkel van Jackie’s Lifestyle. Kleurnummer PGreige Met deze proefpotjes van Painting The Past kunt u de verf proberen. Deze proefpotjes zijn alleen in Painting The Past Matt Emulsions verkrijgbaar.


De Kleurenwaaier is een ambachtelijke Verf- en Behangspeciaalzaak met een complete woondecoratie. Farrow and Ball Kleurenkaart Gratis verkrijgbaar bij Paint-Paper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts