donderdag 7 juni 2018

Gelaagd veiligheidsglas

Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere ruitlagen. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas.

Kit, glaslatjes en celband. Voor normale woondoeleinden voldoet in de meeste gevallen gelaagd 33. Zoals de naam het al aangeeft is dit type glas bijzonder veilig en daarnaast ook erg sterk én kogelwerend.


Bekijk gelaagd veiligheidsglas of Bekijk gehard veiligheidsglas. Wanneer kiest men voor gelaagd glas? Zoals eerder vermeld is de autoruit misschien nog wel de bekendste.


Echter kan gelaagd glas ook gebruikt worden voor glazen deuren of wanden, of voor extra sterke ramen in huis. Dit glas wordt toegepast voor BALUSTRADE, WINDSCHERM, DAKLICHT, DAKBEGLAZING.

Ook als er glas noodzakelijk is met een inbraakwerende of kogelwerende werking, wordt gelamineerd glas toegepast. Algemeen kan gesteld worden dat bij beglazing gelijk of lager dan cm. Indien er doorvalrisico bij een niveauverschil van meer dan 1cm.


Letselbeperkende beglazing (te onderscheiden in gelaagd en gehard glas of een combinatie hiervan gehard en gelaagd glas) Dit soort beglazing is in staat om bij een breuk scherven bij elkaar te houden ( gelaagd glas) of valt bij een breuk in kleine glasdeeltjes uiteen (gehard glas). Dat heeft ook als voordeel dat er geen grote opening zal ontstaan. Al uw glas online bestellen, scherpe prijzen, op maat gelever korte levertijden.


Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen wordt tegenwoordig bijna altijd veiligheidsglas toegepast. Veiligheidsglas wordt steeds belangrijker op en rondom ons huis. Kies de veiligheidsbeglazing die bij uw situatie past en vermijd elk risico van ernstige verwonding bij glasbreuk of bij het laten vallen van de glasplaat. Wat is gehard veiligheidsglas ? DE LEVERDATUM VAN UW BESTELLING GLAS EN ACCESSOIRES WORDT VANAF JANUARI BEVESTIGD. PVB folies gelamineerd tussen het glas.


Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er geen stukken uitvallen als het breekt. De folielagen houden het glas bij elkaar. Daar een speciale laag in het gelaagde glas, zal het glas niet in scherven spatten.


Daarnaast is het gelaagde glas ook bestand tegen inbraak en vandalisme.

Bekijk alle andere voordelen op onze website, of neem contact op met een van onze experts. Gehard- gelaagd glas wordt in dezelfde situaties als gelaagd glas gebruikt indien het glas met een klemconstructie wordt bevestigd. Prijs van veiligheidsglas.


Ieder type veiligheidsglas , soort en dikte heeft een andere prijs. Hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamhei kies dan voor gelaagd glas van JLM Glas. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof. Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas. Toepassingen van veiligheidsglas leveren bijna nooit snijwonden op bij een breuk door de unieke eigenschappen van gehard en gelaagd glas.


Meer informatie over gelaagd glas. Vroeger werd draadglas ook als veiligheidsglas gezien maar volgens de huidige normen is dat niet meer zo. Ook bij draadglas bestaat de kans op een ernstige verwonding als het breekt en er een opening ontstaat.


Voor veiligheid is draadglas niet meer geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts