vrijdag 22 juni 2018

Sluitstickers transparant

Groothandel voor winkels en webshops. RAJA levert ronde transparante etiketten op rol, waarmee u onzichtbaar dozen, enveloppen of zakken sluit. Transparante sluitzegels op rol Transparante sluitzegels voor vele toepassingen geschikt. U heeft keuze uit met en zonder perforatie. Als je de sluitsticker plakt op een webshop verzenddoos of verzendenvelop zie je precies of het product wel of niet geopend is, ideaal voor retourzendingen.


Sluitstickers transparant

Door de heldere folie zetten de sluitstickers zich vast tegen een bedrukte ondergron zonder elementen af te dekken of het drukwerk te verstoren. Etiketten zijn goed te beschrijven dus ook geschikt voor afprijzingen e. De sluitzegels op rollen van 2. Ronde transparante sticker kopen met daarop een gouden glanzende ster. De sticker is multifunctioneel en heeft een luxe uitstraling. Er zitten 5stickers in een doos.


Sluitsticker Ster transparant -goud - Ster Sluitstickers - kadopapier. Hippe labels, sluitstickers , stickers en etiketten. Je kadootjes opleuken met labels en sluitstickers. Met name geschikt voor sluitingen waarbij grotere hechtkracht noodzakelijk is. De zegel kan verwijderd worden door het losscheuren van het perforatierandje.


Sluitstickers transparant

Bekijk de categorie etiketten op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Per vel kost de sluitsticker € 95.


De vierkante stickers met permanente kleefkracht worden op rol geleverd in een handige dispenser doos. Winkels gebruiken de vierkante stickers als sluitsticker voor het dichtplakken van cadeautjes en papieren draagtassen. Zelfklevende sluitetiketten van transparante polyesterfolie met extra sterke kleefkracht. Temperatuurbestendig, water-, olie- en vuilafstotend.


Perfect geschiktals product- of verpakkingssluiter. Ook geschikt voor kritische oppervlakken zoals karton maar ook voor vochtige oppervlakken. Voor hetbeschrijven met ballpoint, potlood en foliestiften. PE-Folie – transparant – blackmark dwars op de looprichting van de drager.


Nodig voor het sluiten van deze doosjes. Sluitzegels of sluitstickers worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Dispenser speciaal voor transparante sluitzegels. Meest gebruikte sluitzegels zijn transparant mm permanent klevend met een. Vaak zijn doorzichtige stickers op rol handiger in gebruik.


Sluitstickers transparant

Denk hierbij aan winkels of aan een grotere productielijn waarbij veel producten geplakt moeten worden. Natuurlijk kunnen we uw transparante stickers ook op deze handige rollen drukken. Klik hier om verder te gaan naar onze stickers op rol. Bedrukt in fullcolor en zelfs met witte steunkleur!


Glashelder PVC stickermateriaal, glossy of mat, in kleur printen en in wit printen op transparant ! Beschikbaar op elk formaat! Stickers van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs bestelt u bij Stickerwinkel. Wij leveren stickers is allerlei vormen en maten. Wil je je eigen stickers ontwerpen?


Dan ben jij hier aan het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts