woensdag 20 juni 2018

Sunscreen prijzen

Sunscreens voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Op onze website treft u een zeer uitgebreid assortiment screenonderdelen. Daarbij kunt u denken aan bandopwinders en doeken. Ook screenmotoren en afstandsbedieningen kunt u online aanschaffen tegen de laagste prijzen.


Steeds meer klanten ontdekken dat monteren en repareren van screens een klus is voor de handige doe-het-zelver. Prijzen overzicht Tussenliggende maten naar boven afronden.

Horizontaal vindt u de breedtemaat, verticaal de hoogtemaat. Genoemde prijzen zijn zonder eventuele opties, deze worden separaat vermeld met de bijbehorende prijzen. Stel uw screen zelf samen en bereken uw prijs.


Om de prijs op te zoeken kijkt u in onderstaande prijstabellen. Hier bent u op het juiste adres! Ga jij nieuwe screens aanschaffen? De prijzen van screens liggen gemiddeld rond de € 630.


Bekijk hier alle prijzen en lees nuttige (bespaar)tips.

Bij het samenstellen en bepalen van de prijs van uw eigen windvaste screens of ritsscreen heeft u de keuze uit diverse kleuren en weving varianten. Altijd de laagste prijzen en de snelste levering. Bereken meteen online de prijs van je screen! Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam Zonweringtekoop. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types zonwering tegen zeer scherpe prijzen leveren.


Bovendien passen wij ons assortiment voortdurend aan de wensen van onze klanten aan. Wilt u ook een Sunscreen kopen? Zonweringsbedrijf paul en paul meet levert en monteert uw sunscreen. Afhankelijk van de hoogte van het raam wordt het standaard sunscreen uitgevoerd in een cassette van 75mm , 85mm of 95mm hoog.


De cassette kan worden uitgevoerd in drie types: half ron vierkant of half afgeschuind. Standaard screens gemaakt van hoogwaardig aluminium en de beste kwaliteit sergé doek. Bestel uw screen eenvoudig online. De prijs van een screen hangt vooral samen met het type screen (standaar windvast, zipscreen), het soort doek en de wijze van bediening.


Voor een standaard screen van 2. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Kiest u voor screens als zonwering en bent u nieuwsgierig naar de prijzen ? Een screen kost tussen de € 1en € 2per m2.

Deze prijs is inclusief btw. Hoe groter de screen, hoe lager de prijs per m2. Zonnescreens houden het huis koel op warme dagen: de zon blijft buiten terwijl jij je uitzicht behoudt.


Vele extra opties mogelijk. Dan bent u vast benieuwd naar de prijzen. Vergeleken met veel andere zonwering prijzen zijn zonnescreens zeer betaalbaar. Brustor indoor screen, screen voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts