dinsdag 26 juni 2018

Gerard van den berg fauteuil

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Al jaar uw Meubelexpert. Als zoon van een meubelmaker leerde hij de fijne kneepjes van het vak in het bedrijf van zijn vader. De fauteuil is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme. Dit is terug te zien in het hoekige ontwerp van de Gustav.


Hij is door grafische lijnen vormgegeven, maar wel met een zachte binnenkant en door de open hoeken heeft hij een comfortabele en lekkere vrije zit. Uitgegeven door Montis en gemerkt op het label aan de rechter zijkant. Zwart leer op een zwart frame met zwarte pootjes.

Het frame is stevig en in zeer goede conditie. Stalen frame met rotan geweven rugleuning. De singelbanden in de zit zijn recent vernieuwd.


Gerard van den Berg kwam al vroeg in aanraking met designmeubelen. Breng een bod uit via de onderstaande link. Dutch design meubels van Label. Bekijk ons uitgebreide Berg assortiment. Specialistisch advies nodig?


Ruim assortiment online bestellen! Deze heerijk comfortabele fauteuil is aan de binnenzijde bekleed met leder en aan de buitenzijde met stof. Diverse kleuren mogelijk, kom proefzitten in onze showroom.


Dit komt terug in het hoekige ontwerp van de fauteuil. Een stoere fauteuil en een echte eyecatcher in uw interieur. Fauteuil Gustav van Label van den Berg. Berden heeft de Hidde fauteuil in drie.


De Label Gigi is een fauteuil waar u in vele zitmogelijkheden kunt plaatsnemen. Even zitten met een kop koffie of liggend een boek lezen of tv kijken.

Het kan allemaal met de Gigi fauteuil ! Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Voor 22u bestel morgen in huis! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.


Dé webshop voor topmerken. De zeer elegante relaxfauteuil zit niet alleen heel lekker, hij ziet er ook heel fraai uit. Niet alleen het sportieve uiterlijk, ook het grote zitcomfort is daar debet aan.


Gerard Van den Berg haalde zijn inspiratie voor dit model uit de luchtvaart. Dit exemplaar is bekleed met bordeaux rood leer. Opnieuw bekleed in kwaliteitswol antraciet grijs. Deze fauteuil oogt als een regisseursstoel en dankt daarom zijn naam aan één van ’s werelds meest beroemde regisseurs Francis Ford Coppola.


Door zijn flexibele rug is het zitcomfort in alle omstandigheden optimaal. Hij heeft zich ontplooid tot één van de beroemdste designers van Nederland die zijn sporen mondiaal heeft verspreid. Hij begon zijn carrière bij de dagbladpers en was verslaggever bij Attentie, de actualiteitenrubriek van de NCRV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts