maandag 25 juni 2018

Verduisterend plakfolie raam

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt?


Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina.

Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het verduisterend raamfolie is ideaal voor mensen die overdag slapen en het daglicht storend vinden.


Ook veel kleine kinderen hebben zomers moeite met het in slaap vallen omdat het in de zomer zo lang licht blijft. Nadeel is wel dat er niet meer door de ramen gekeken kan worden. Verwijder het schutvel van het plakfolie en plak dit op het raam.


Verduisterende raamfolie beter dan verduisterend gordijn! Omdat het raam nat is kun je het folie nog iets verplaatsen zodat het netjes op het raam is aangebracht.

Vervolgens veeg je met een rakel of een soortgelijk voorwerp al het water onder het folie vandaan. Het raamfolie zit nu strak op het raam en klaar ben je! Wanneer u op zoek bent naar verduisterende raamfolie dan bent u bij Zonwerendefolie. Ons assortiment verduisterende raamfolie is gunstig in zowel prijs als kwaliteit.


De gekleurde raamfolie en de zonwerende folie uit onze webshop hebben beide een verduisterende werking. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Plakfolie op je raapraktisch én decoratief. Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren. Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes.


Heb jij je keuze al gemaakt? Goedkoopste van Nederland in statische raamfolie en zelfklevende folie! Eenvoudig online bestellen. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken, zoals meubelen.


Deze folie is daarom permanent. Grote collectie statisch raamfolie. Bekijk hier alle soorten raamfolie.

Wanneer je een slaapkamer wil verduisteren om bijvoorbeeld inkijk te voorkomen? Ook dan biedt verduisterende raamfolie de oplossing. Om te bestellen verwijzen wij u door naar onze verduisterende raamfolie webshop bestelpagina. Een raam of glazen pui is heel mooi.


Je kunt lekker naar buiten kijken. Maar soms wil je ook wel een beetje privacy. Inkijk voorkom je met de juiste glasfolie. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit, dus het mes snijdt zo aan twee kanten.


Bij GAMMA vind je precies de glasfolie die jij zoekt. Hierdoor heeft u rondom uw raamfolie (glasfolie) 5mm speelruimte en komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. Zo is de raamfolie makkelijk te monteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons e-mailen.


Zie de contactpagina rechtsboven op deze. Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam , er moet nog enige. Een oplossing voor dit probleem is het verduisteren van je slaapkamerramen met verduisterend raamfolie.


Met zonwerende raamfolie van Sunproof heeft u geen last meer van de zon. Onze zonwerende glasfolie verminderd tot zonnewarmte. Hoe krijg ik plakfolie van mijn raam af? Mijn moeder heeft een raam waar al een jaar of plakfolie op zit.


Nu wil ze dat eraf hebben want het wordt lelijk. We hebben al een poging gedaan maar het is erg lastig om dit weg te halen. Proberen het nu met wasbenzine en stickerverwijderaar en een dun spateltje. In kleine kamers kies je best voor raamfolie.


Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes nodeloos verkleinen. Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA. Maar tegenwoordig kent raamfolie zoveel andere toepassingen dat ze ook in grote ruimtes als een living of keuken de voorkeur verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts