dinsdag 26 juni 2018

Sigma s2u semi gloss

Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. Bekijk dan snel ons assortiment! Deze halfglanzende lakverf is prettig verwerkbaar en beschikt over een hoge dekkracht. De goede koudedroging zorgt ervoor dat u in elke gewenste maand buiten kunt lakken.


Sigma s2u semi gloss

Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. S2U Nova Semi-Gloss is een halfglanzende lakverf die geschikt is voor al uw schilderwerk binnenshuis.


De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is. Ideaal voor het schilderen van deuren, kozijnen, keukenkastjes en ander houtwerk. De lak is bijzonder kras- en slijtvast. Sigma S2U Nova Semi Gloss.


Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je jouw geschilderde projectje snel beschadigd. Na droging is de lak namelijk. En zoek je specifiek naar Allure Gloss , Nova Satin of Nova traplak?


Denk bijvoorbeeld aan een. Het object krijgt met dit product een harde, kras- en slijtvaste toplaag. Dit volwaardige 1-pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout.


Sigma s2u semi gloss

Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Voor 20:uur bestel morgen in huis! Watergedragen verven worden vooral binnen gebruikt waar een reukloos en sneldrogend resultaat gewenst is. Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren, de trap en andere houten delen. Ook kan je de krasvaste halfglanslak gebruiken voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Zoek naar sigma s2u gloss op de nieuwe KensaQ. Kies nú uw variant en Bestel snel! S2U Semi-Gloss voordelig online.


Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Sigma s2u semi gloss

Bijvoorbeeld in Satin en in Gloss , net als wanneer je op zoek bent naar de Primer om de grondverf goed aan te kunnen brengen. En bestel je voor minimaal €aan verfproducten? Door de toevoeging van polyurethan krijgt de lakverf een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is.


Vandaag besteld bij Verfpoint. Deze verf is voor een watergedragen product zeer sterk. Schildt SB Semi Gloss Extreem Duurzaam Dekkend Schakelver Systeemverf 2in1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts