donderdag 21 juni 2018

Plakfolie aanbrengen

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Plaats eenvoudig raamfolie op je raam met onze handige Praxis instructievideo. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal.


Hieronder ziet u een video van hoe u plakletters of gewone folie ( plakfolie ) moet aanbrengen. Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Plakfolie aanbrengen Plakfolie kun je heel makkelijk op meerdere plekken in huis gebruiken.

Zo kun je bijvoorbeeld voorkanten van oude meubelen, kasten en keukens een nieuw uiterlijk geven. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Het hangt af van het type folie dat je kiest: statisch (zonder lijm of plaklaag) of zelfklevende folie (met een plaklaag).


Hoe statische raamfolie aanbrengen ? Hoe moet u raamfolie aanbrengen ? Op deze pagina vindt u stap voor stap hoe u dit moet doen. Handige tips voor het aanbrengen van statische raamfolie en plakfolie voor. Wil je raamfolie plakken op je raam of deur, voor maximale lichtinval maar geen inkijk?

Lees het Karwei stappenplan hoe je makkelijk raamfolie aanbrengt. Handleiding Raamfolie aanbrengen. Voor het gekozen filter hebben wij momenteel geen artikelen.


Begin met het aanbrengen van de raamfolie in het midden en werk eerst naar rechts en dan vanuit het midden naar links. Bij het aanbrengen van de raamfolie, hou hierbij de raamfolie iets van het raamoppervlak. Kijk aan de andere zijde van het raam of u nog luchtblazen ziet, na het aanbrengen van de raamfolie.


Wrijf deze weg met uw spatel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze ervaren installateurs plakken de folie precies op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes ontstaan.


Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Strijk het plakfolie tijdens het aanbrengen glad met een rakel met vilt. Hiermee strijk je meteen alle vocht en eventuele luchtbellen onder het folie vandaan.


Je kunt dit het beste met twee personen uitvoeren. Zo kan een iemand het schutvel verder wegtrekken terwijl de ander het plakfolie gladstrijkt met de rakel. PLAKPLASTIC AANBRENGEN Het te beplakken oppervlakte moet glad en vetvrij zijn. Bij het beplakken van glas kunt u vooraf het glas licht bevochtigen met water met een weinig afwasmiddel (geen citroenafwasmiddel). De folie is dan iets makkelijker te corrigeren op het oppervlakte.


Dit kan met zelfklevende- of statische plakfolie.

Volg de stap-voor-stap handleidingen van HORNBACH! Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm.


De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken, zoals meubelen. Zo geef je jouw oude kastje een geheel nieuwe look en een nieuw leven.


KARWEI heeft een uitgebreid assortiment aan plakfolie , met vele verschillende hippe en trendy dessins. Het nadeel van zwarte folie over de ramen aanbrengen , is dat je met een rijdend uithangbord rijdt om aangehouden te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts