vrijdag 29 juni 2018

Wijnglazen kristal

Specialistisch advies nodig? Wijnglazen van alle merken op beslist. Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Uur Besteld = Morgen In Huis. Bij iedere soort wijn past een ander wijnglas.


Een glas met een smalle kelk is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor witte wijn.

Voor rode wijn is een glas met brede kelk weer beter. Op deze manier komt de smaak van de wijn het best tot zijn recht. Je kunt ook onderscheid maken in glas en kristal. Liever wijnglazen die tegen een stootje kunnen?


Vintage met een Inhoud van 820ml Meer info. Crystalex Turbulence wijnglazen 550ml €1Sale kristallen. Daarom bieden wij u wijnglazen in verschillende stijlen, die zich probleemloos laten combineren met onze porseleinen serviezen. Kies voor de schitterende glazen van helder kristal of breng kleurige accenten aan, die contrasteren met het stralend witte servies.


Olympia Modale wijnglazen stuks kristal.

De glazen hebben een donkere smaragdkleur. Kristallen wijnglazen : omdat er altijd wat te vieren is! Met kristallen wijnglazen wordt elk evenement een ware gebeurtenis. Er is werkelijk niets dat meer feestgevoel uitstraalt dan een fonkelend glas van kristal ! Het zijn de items die echt niet mogen ontbreken in elke zichzelf respecterende servieskast.


De wijnglazen voor rode en witte wijn zijn verschillend van vorm. Ieder glas wordt speciaal ontworpen om de aroma’s en het bouquet van de wijn optimaal naar voren te laten komen. Zo is de kelk van een wit wijnglas vaak kleiner dan die van een rood wijnglas. Dat staat heel feestelijk en maakt een gewoon drankje net wat specialer.


Bij HEMA vind je niet alleen wijnglazen en bierglazen, maar ook andere drinkglazen. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist.


Kies uit 2producten vanaf € 90. Loodkristal is een 17e-eeuwse Engelse uitvinding. Door het toevoegen van lood is het glas zachter en beter te bewerken.


Glasblazers hebben zo meer tijd om het kristal te vormen en het is ook beter te slijpen dan gewoon glas. Gemaakt van hoogwaardig Bohemia kristal. Unieke kristallen wijnglazen voor thuis of in een chique restaurant.

Rode wijnglazen uit onze shop zijn glazen die je niet snel ergens anders tegenkomt. We halen de glazen speciaal voor onze klanten uit het buitenland. Hierbij proberen we een unieke collectie samen te stellen.


Een goede set wijnglazen mag niet ontbreken in het keukenkastje. Of je nu elke dag geniet van een glaasje wijn, of juist de wijnglazen alleen maar tevoorschijn haalt bij bijzondere gelegenheden: een lekkere wijn verdient een mooi wijnglas. Op zoek naar écht chique wijnglazen voor een lage prijs? Bekijk onze sets kristallen wijnglazen dan eens.


Deze glazen zijn vervaardigd van hoogwaardig, loodvrij kristalglas. Ze worden geproduceerd in een moderne fabriek in Duitsland. Van drinkglazen tot wijnglazen en cocktailglazen: bij de Bijenkorf vind je passende glazen voor iedere gelegenheid. Daarnaast worden de glazen ontworpen in verschillende stijlen. Ga voor een chique waterglas met reliëf of voor een luxe kristallen wijnglas.


Naast het mooiste Leerdam kristal vindt u hier ook prachtige glaskunst uit de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts