donderdag 28 juni 2018

Loungebed zitzak

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ligbedden van alle merken op beslist. Lekker ontspannen doe jij natuurlijk in stijl: op een outdoor zitzak bijvoorbeeld!


Ga jij bijvoorbeeld voor een waar loungebed , waar je lekker languit op kunt neerploffen? Deze zitzak Lazy Fred een echte eye-catcher in ieder interieur. Het leer met de grove afwerkingen zorgt voor de typische Shabbies look. De zitzak is verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin, beige,. Op een loungebed kun je jezelf helemaal uitstrekken als op een echt bed.


Geniet van de buitenlucht met een drankje, je iPad of een boek binnen handbereik. Of sluit je ogen en waan je ergens ver weg op je favoriete vakantiebestemming. Door de ronde rugleuning kan deze zitzak perfect overal bij gecombineerd worden, daarbij zit deze zitzak ook nog eens. Deze mega XXL zitzak ik de grootse zitzak van de Terapy familie.


Loungebed zitzak

Een loveseat voor bij de openhaar in de tuin of als extra bed. In combinatie met Uli of Toby maak je van deze zitzak een enorme lounge of vierpersoonsbank. Dit type zitzak is een stuk groter dan de doorsnee zitzak en bestaat uit een vlak gedeelte en een rugleuning en in sommige gevallen ook een armleuning aan een kant in de vorm van een sofa. Je kunt dit type zitzak gebruiken in bijvoorbeeld een tv-kamer of een zitkamer, maar als gezegd past dit type loungebed zitzak ook uitstekend buiten.


Of met een reep chocola in je handen slaap valt in de weldadige zon. Mocht er dan toch een vlek op je zitzak zitten, dan is het goede nieuws dat de meeste zitzak hoezen gewoon wasbaar is. Op dertig graden kun je de hoes van je zitzak gewoon in de wasmachine wassen.


Loungebed zitzak

En omdat ze afritsbaar zijn, geeft wassen geen schade aan de vorm van de zitzak. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Kies uit 3producten vanaf € 295. In opgevouwen toestand heeft het loungebed een afmeting van x 22. Zitzakken online bestellen. Zo past hij makkelijk in de rugzak, strandtas of neem je hem door zijn lichte gewicht (maar kg) gemakkelijk mee op de fiets. BRYCK Strech Loungebed , in goede staat.


Loungebed zitzak

Te gebruiken als zitzak , of uit te klappen als loungebed. Zowel binnen als buiten huis te gebruiken! Nieuwprijs €49Te koop voor een realistisch bod.


Stretchen in je eigen comfort zone op een loungebed van BRYCK. Take it easy: til op, neem mee. Beproeft en stijlvol design voor op en top relaxen. Kies je favoriete zitzak , poef, loungebed of ander woonaccessoire.


Loungebed zitzak

Klik op de bestelknop om te worden doorverwezen naar de webshop die het artikel kan leveren. Online zitzak kopen is veilig en vertrouwd en bevat de mooiste collectie zitzakken van diverse webshops. Lekker languit in de zon liggen op een ligbe zitzak of een hangmat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts