woensdag 13 juni 2018

Bedsprei beige

Bedsprei beige

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Beige spreien tegen lage prijzen. Bestel hier beddengoed online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze eigentijdse bedspreien worden op een dichte manier geweven, vervolgens wordt er een sierlijk design met de hand op geborduurd en tot slot worden ze nauwkeurig afgewerkt. De bedspreien zijn verkrijgbaar in twee formaten 180x260cm en 270x260cm. Ontdek sale aanbiedingen online Mooie bedspreien die precies bij jouw slaapkamerstijl passen!


Een bedsprei valt vaak een groot stuk over het matras heen, soms wel tot de grond. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in vier kleuren: beige , bruin, taupe en coral. Deze bedsprei past moeiteloos in vrijwel iedere slaapkamer!


Bedsprei beige

IKEA - VEKETÅG, Sprei, beige , Het geplooide oppervlak geeft de sprei een gerimpeld uiterlijk. Extra zacht omdat de sprei gewatteerd is. Ook verkrijgbaar voor eenpersoonsbed.


Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren. Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken. Tevens geeft het een mooie look aan jouw slaapkamer.


Bedsprei beige

Je moet een kijkje nemen in de online shop van OTTO als je wil profiteren van aanbiedingen op het gebied van Spreien. Uiteraard zijn er verschillende soorten spreien beschikbaar en heb je de keuze uit diverse dessins. Zoek je naar een effen sprei in een bepaalde kleur zoals wit, beige of bruin? We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Voorzijde van kunstvacht, achterzijde van effen fleece. Door deze grote afmetingen wordt het bed mooi in zijn geheel bedekt. Dit product is uitstekend te gebruiken als sprei over het bed of als grand foulard op de bank. Heerlijk voor de aankomende winter.


De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. Mooie patchwork quilt in diverse stofjes. Wees de eerste om “Rick by Unique Living bedsprei beige ” te reviewen Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze stoere stonewashed sprei met een lieflijk. L Voetensprei Supreme, met bijbehorende kussens, is gemaakt van een subtiel glanzende viscose katoen melange en heeft een lengte van maar liefst meter. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei. Een sprei geeft immers een luxe uitstraling!


Bedsprei beige

In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts