vrijdag 22 juni 2018

Ophanghaakjes schilderij

Kapstokken voor elke ruimte. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Gemaakt door échte creatieven.


Werken voor in iedere ruimte.

Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Om een foto, schilderij , afbeelding of ander kunstwerk op een verantwoorde manier op te hangen ontkomt u niet aan wat praktische hulpmiddelen. U mag dus van “Alle Ophangsystemen” verwachten dat die hulpmiddelen in ons assortiment zitten. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen.


Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen , fotolijsten en andere wanddecoraties. Deze schilderijhaak van GAMMA is gemaakt van vermessingd staal. De schilderijhaak is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij.

Gereedschap is dus niet nodig voor omdat het gaat om een plakhaak. Vervolgens kunt u het voorwerp aan een spijker of schroef hangen. Voor elk product is een ideale ophangmethode. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Het type ophanghaak bepaalt het maximale gewicht van het kunstwerk.


Het maximaal te belasten gewicht varieert van tot kg. Indien uw schilderij zwaarder is dan kg, kunt u het kunstwerk met meerdere haken en koorden ophangen. Ten slotte hebben wij een aantal oplossingen als een schilderij (of bord) niet voorzien is van een ophangsysteem.


Als je iets op een muur wilt bevestigen heb je geen boor nodig. Onze zelfklevende haken klaren dat klusje zonder gereedschap en kunnen zonder sporen worden verwijderd! Het is altijd lastig spijkers in behang of pleisterwerk te slaan. Nu is er een makkelijke oplossing.


Deze sterke spijkers, schroeven en haken zijn verstelbaar, verwijderbaar en herbruikbaar. Hieronder zie je hoe eenvoudig een schilderij ophangen kan zijn. Het ophangen van een schilderij is vaak een klein klusje, maar vaak blijft het net iets te lang liggen.

Pak dus nu de boor, kies de juiste haak en plug, en ga gewoon aan de slag. Ophanghaken koop je eenvoudig online bij bol. Dan kan je straks voldaan genieten van je werk.


Zorg wel dat je goed voorbereid te werk gaat en kies de juiste maat boor en plug die past bij de gekozen haak. Een puntduim sla je eenvoudig in een stenen of houten muur. Hiermee hang je een schilderij of ander licht voorwerp op - Een schroefduim schroef je of direct in een houten muur of met een plug in een stenen muur.


Dan kun je iets zwaardere voorwerpen ophangen zoals gereedschap. Schroefoog - Een schroefoog kun je bevestigen in hout, beton of steen. Schilderij ophanghaken worden gebruikt in combinatie met ophangdraden.


Welke bij jou past hangt af van gewicht, gebruiksgemak, keuze van materiaal en beveiliging. Er is een ruime keuze haken om je schilderij aan op te hangen. Kies hieronder uit alle Artiteq schilderijhaken.


Info over ophanghaakjes schilderij. Resultaten van zoekmachines! Met de schilderijhaken van HORNBACH bevestig je gemakkelijk al jouw schilderijen en foto’s aan de wand.


Onze schilderij ophangsystemen voor aan het plafond zijn eenvoudig de bevestigen, gemakkelijk weg te werken. Ze zijn geschikt voor het ophangen van vrijwel al uw schilderijen , kunst en lijsten. Bestel uw schilderij ophangsysteem voor plafond vóór 13:uur en u heeft hem morgen al in huis!


De strips lijken erg stevig te plakken. Maar zodra er vocht bij komt laten ze los. Ik had een schilderijtje , een kalender en een scheerspiegel opgehangen in de badkamer. Toen ik ging douchen de volgende ochtend vielen het schilderij en de spiegel van de muur.


Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS. STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem! De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij u thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen. Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem.


U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen. De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts