donderdag 21 juni 2018

Brocante bureau

Voordelige ergonomische kantoor bureaus. Bestel snel in onze webshop. Vind eenvoudig het bureau van uw keuze. Bekijk aanbiedingen online. Koop en verkoop brocante bureau eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Mooi brocante bureau met steigerhouten tafelblad. In zeer goede staat, met wat kleine gebruikssporen. Lengte keer breedte is 1x. Zo goed als nieuw Ophalen.


Brocante bureau met rolluik, waarachter een werkblad en laadjes en een deurtje zitten. In het onderstel zit grote, diepe lade. Massief houten brocante bureau , strak maar toch landelijk model.

Heeft rechts een blok met een lade en deurtje, hierachter zit nog. Wij hebben iedere week nieuwe brocante meubels voor jou! Op zoek naar een landelijke, industriële of brocante tafel?


Old BASICS heeft tafels in alle soorten en maten. In ons assortiment hebben we diverse soorten tafels, waaronder eettafels, salontafels, keukentafels en bijzettafels. Zowel origineel oud als nieuw gemaakt in oude stijl. Bureau -accessoires Allerlei mooie betaalbare oude brocante spulletjes om te gebruiken op kantoor of thuis bij de administratie of gewoon leuk als decoratie op een bureautje. Home Brocante Het Bureau.


De kleur van het papier is door de tand des tijds verkleur maar heeft hierdoor een prachtige brocante uitstraling gekregen. Het Schurend Scharniertje - Brocante is hét adres voor meubels en een breed scala aan gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Vergelijk prijzen en koop direct! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Lifestyle Bureau afsluitbaar brocante - Wit. Producten hebben een landelijke uitstraling, de zogehete Brocante stijl!


Onze producten zijn gemaakt van.

Dit mooie stijlvolle brocante bureau heeft nog aardig wat opbergruimte , het linkerdeurtje is afsluitbaar met sleutel en de bovenste lade is afsluitbaar met sleutel , er zijn sleutels aanwezig dus bij dit mooie bureau. Mooie brocante opzet spiegel met laatje. Deze brocante opzet spiegel wordt niet verzonden, alleen af te halen in onze winkel. Uw kantoor een klassiek Engels uitstraling geven? Dan is een Engels chesterfield bureau onmisbaar.


U kunt kiezen voor een enkel desk of een partnerdesk waar u aan beide kanten gebruik van kan maken. De bureaus zijn uit Mahoniehout vervaardigd waarbij het bovenblad is ingelegd met leder. U vindt hieronder een overzicht van het actuele aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts