vrijdag 8 juni 2018

Ixxi ophangsysteem

Met Kruidvat Tegels maak je snel je Persoonlijke Kunstwerk van Hoogwaardige Kwaliteit. Daarom geven wij 1 Tevredenheidsgarantie. De Voordeligste Fotoservice. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Je klikt de IXXI in elkaar met de klikpion en gebruikt de ophangtool om de IXXI op te hangen.

De Mono’s bevestig je met de tesa Powerstrips en eventueel punaises aan de muur. De IXXI is geschikt voor bijna alle oppervlaktes. Je IXXI ophangen, daar zien sommige mensen nog weleens tegen op. Zo hangt jouw IXXI in no time keurig netjes aan de wand.


Materiaal IXXI IXXI wordt geprint op hoogwaardig synthetisch papier met een matte uitstraling. De kaarten zijn mm dik, kreukvast, vochtwerend en Uv-bestendig. Jouw IXXI wordt met kwaliteit op maat gemaakt.

Ontwerp in vijf stappen jouw persoonlijke collage of vergroting met onze gemakkelijke online module. Dat geldt echter niet voor een IXXI kunstwerk. Wanddecoratie ophangen blijft altijd een dingetje.


Toch is een kunstwerk vaak te duur. Behalve als je IXXI wanddecoratie in huis haalt. Deze kunstwerken hang je op een unieke manier op, waardoor er een luchtig geheel ontstaat waar je naar blijft kijken.


Je klikt je IXXI in elkaar met het klikbuisje en knipt de ophangstrip op maat. Over IXXI Die fantastische vakantiefoto’s uit Bali of De Slaapkamer van Van Gogh een prominente plek geven aan de muur? Dankzij IXXI is het heel eenvoudig om met eigen foto’s of met een kunstwerk uit hun exclusieve collectie een prachtige en persoonlijke wanddecoratie te creëren.


Wanneer je de IXXI gaat ophangen raden we je aan de handleiding vooraf zorgvuldig te lezen. Het bevestigen van IXXI wanddecoratie Het principe van IXXI is eenvoudig, maar het resultaat is werkelijk uniek. Bekijk hier de demo of de handleiding. Je kan de kaartjes verbinden zoals je zelf wil. Heel erg blij met onze IXXI.


Bestellen ging makkelijk (alleen de keuze maken tussen zoveel moois was een uitdaging), werd keurig bezorgd met genoeg ophang materiaal. Wel jammer dat de werkbeschrijving alleen in het Engels is, kan mij voorstellen dat sommige mensen hier moeite mee hebben.

Dit unieke wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een echt kunstwerk aan de muur. IXXI is ook zeer geschikt voor toepassingen in de projectmarkt, denk aan grote fotowanden, exposities, beurs of bedrijfspresentaties.


Lees verder onder de foto’s van Marije Kuiper Het unieke wanddecoratiesysteem IXXI van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Koop je Banksy Soup Can wanddecoratie bij IXXI ! Met de IXXi Quotes Box hang je je favoriete uitspraken en quotes aan de muur. Door het simpele connectie- en ophangsysteem van de letterbox kan je de quotes trouwens veranderen wanneer je maar wil. Ixxi kun je zien als typisch Dutch Design: de ontwerpstudio én de gehele productie huist in Nederland. Het unieke koppelsysteem van Ixxi bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukken die worden geleverd in een compacte doos met een eigen ophangsysteem.


Vervolgens is de IXXI op november aangeboden door PostNL. Omdat dit niet gelukt is heeft PostNL je pakketje bij een afhaallocatie bezorgd. Dit was ook allemaal te zien via de tracking link.


Omdat je het pakketje niet binnen week hebt opgehaald is je IXXI retour gestuurd naar ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts