maandag 30 december 2019

Sigmetal zinccoat satin

Sigmetal Zinccoat Satin is een zijdeglanzende primer, voor- én aflak voor buiten en te gebruiken als één-pot systeem. Met dit product geeft u ondergronden uitstekende bescherming. De roestwerende verf is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Grondig reinigen, ontvetten en zorgvuldig opruwen.


De verf is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en is roestwerend.

Hij is overschilderbaar met verven op alkydhars basis en watergedragen acrylaat. Het schilderen van diverse soorten kunststof. Ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.


Oplosmiddel houdend in een watergedragen verf? De verf is namelijk overschilderbaar met een water gedragen OF een synthetische kwaliteit. Eén-pot systeem Voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro.

Bijzonder geschikt voor ijzer en staal, zink, gegalvaniseerde oppervlakken, harde kunststoffen, koper en aluminium (na een geschikte voorbehandeling van de ondergrond). Wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Schuren met Scotch-Brite en water totdat alle zinkzouten zijn verwijderd en het oppervlak is opgeruwd. Met muurverf kun je muren, zowel binnen als buiten, en plafonds van verf voorzien.


MAATREGELEN BIJ ONOPZETTELIJK VRIJKOMEN VAN DE STOF OF HET PREPARAAT Persoonlijke voorzorgsmaatregelen : Persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken. Voor beschermingsmaatregelen zie de lijst in Paragraaf en 8. BLACK FRIDAY WEEKEND DEAL. Geschikt voor het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.


Sigmetal zinccoat satin is een oplosmiddelhoudende zijdeglanzende primer en aflak. Het is geschikt voor het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het is tevens geschikt voor het schilderen van diverse soorten kunststof. SIGMETAL ZINCCOAT SATIN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Productnaam Conform Verordening (EG) nr. REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr.


Nederland: Overige middelen ter Niet beschikbaar. Details betreffende de verstrekker van het veiligheidsinformatieblad e-mail.

Altijd scherpe aanbiedingen. Gratis verzending boven eur 500. Voor 16:uur bestel volgende dag in huis. Sigma S2U Nova Spray Primer. Dit is een zijdeglanzend één pot systeem.


Twee lagen aanbrengen op de kunststof ondergrond volstaat. Heb je nog vragen over het schilderen van kunststof kozijnen? Een zijdeglanzende primer én aflak voor buiten en te gebruiken als één-pot systeem.


Le migliori offerte per SIGMA - SIGMETAL ZINCOAT SATIN - lt - TINTA RAL A SCELTA - PRIMER sono su eBay Confronta prezzi e caratteristiche di prodotti nuovi e. Deze primer op basis van alkydhars is zeer geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Daarnaast kan Sigmetal Multi Primer worden toegepast op diverse kunststoffen en op non-ferro metalen. S2U Verf voor duurzaamheid koop je nu nog voordeliger online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts