dinsdag 31 december 2019

Sigma rapid primer

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Bestel nu je Sigma producten! Groot assortiment aan primers.


Gratis verzending vanaf Euro! Sigma Rapid Primer is een sneldrogende grondverf. Bijvoorbeeld voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen.


De grondverf kan gebruikt worden voor het gronden en overgronden van houtwerk. Dorodat deze verf snel droogt, is het mogelijk om meerdere lagen op één dag aan te brengen. De verf is makkelijk te verwerken tussen 0°C tot 25°C. Sigma Multiprimer Rapid is een hechtprimer voor staal en diverse kunststoffen.


Sigma rapid primer

Het is ook bruikbaar voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Sneldrogende grondverf voor buiten.


Ideaal voor situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Tevens is de Multiprimer geschikt voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponning of het bijwerken van houtreparaties. Een goede hechting, primer of ook grondlaag genoemd is de basis van een duurzame bescherming. Sigma Coatings biedt een ruim assortiment voor de meest uiteenlopende.


Sigma rapid primer

Je kunt de primer aanbrengen met kwast of roller. Vind Hier Alles van Rapide Voor je Dier. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Bekijk ons uitgebreide Sigma assortiment. Specialistisch advies nodig?


De primer kan overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Pas deze grondverf toe in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Dat wil zeggen dat de verf op synthetische basis is en daarmee het meest geschikt is voor buitenshuis.


Sigma rapid primer

Geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Regen of stof krijgen geen kans bij deze verf! De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin.


Sigma Amarol Rapid Primer is een vochtregulerende primer en geschikt onder iedere Sigma aflak op basis van terpentine. Deze sneldrogende primer is makkelijk te verwerken. Wit en vrijwel alle kleuren van de C21.


Sigma rapid primer

Zeer snelle droging: op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen. Verwerkbaar van 0°C tot 25°C. Sigma Grondverf voor het doorbehandelen van kaal hout.


Sigma primer heeft de juiste hechting die je van een Sigma grondlak kan verwachten. Koop dus nu Sigma professionele primer online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts