maandag 30 december 2019

Sigmulto effino prijs

Sigmulto Effino Supermatt. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Reinigen met een geschikt reinigingsmiddel. Grondlaag aanbrengen met een kortharige nylon vachtroller.


Decoratieve pleister voor binnen op basis van kunstharsdispersie waarmee een stucco- of een marmereffect. Supermatte watergedragen decoratiemuurverf met subtiel schaduweffect voor binnen.

Toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden. Die zorgen onder invloed van dag- en kunstlicht voor een verrassende reflectie in het interieur. De kleuren kunnen veranderen door de vorm van de ondergrond. Zo beïnvloeden gebogen en ronde vlakken de kleurtonen.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Muren krijgen met deze watergedragen verf een zachte en levendige schaduwwerking. Het geeft de muren een subtiel diepte effect. De verf is een uitdaging op uw vakgebied.


SIGMULTO EFFINO VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD ProductnaaOverige middelen ter Niet beschikbaar.

Laat u inspireren en adviseren voor dat u iets koopt! Ga nu direct naar onze webshop en bekijk het complete aanbod! Apply coats of stucco to obtain a perfectly flat and smooth surface.


Benyttes til dekorativ overfladebehandling af. Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel. Precies zoals je dat voor ogen hebt en in hoge kwaliteit, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Meerkleurige wandafwerking die in functie van de applicatiemethode esthetische eindaspecten geeft: stucco of marmer.


Op te kleuren op de kleurenmengmachine en zeer gemakkelijk te verwerken. Tevens te gebruiken als afwerking van ProGold Glasweefsel met een fijn dessin. KENMERKEN - Subtiel schaduweffect. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Met dit product kunt u zowel een stucco- als een marmereffect realiseren.


De pleister is snel en gemakkelijk te verwerken. Zo zijn voor het stucco-effect of het marmereffect slechts twee bewerkingen nodig. De wijze van aanbrengen bepaalt het. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Twee hoogwaardige producten, bijvoorbeeld met een subtiel schaduweffect of op basis van een kunstharsdispersie voor een marmereffect.


Je hebt door verschillende lichtinval nooit dezelfde kleur.

Beskrivelse Dekorationsprodukt med et helmat blødt velouragtigt udseende. Anvendelse Til dekorativ overfladebehandling af vægge i repræsentative lokaler som f. Afhankelijk van de variant wordt die geleverd met handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan decoratieve resultaten op.


De combinatie van een gesloten ondergrond met een dampdoorlatende muurverf kan bij vochtbelasting tot onthechting leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts