woensdag 11 december 2019

Screens buiten

Zoek naar veranda screen op de nieuwe KensaQ. Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren.


Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten.

Screens zijn echter niet verduisteren uw huis blijft dus lekker licht. Een bijkomend voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kijken. Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een screen is de perfecte oplossing als je weinig ruimte hebt.


Screens worden geleverd met glasvezeldoek, dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot gefilterd. Al onze screens worden op maat.

Het prettige van een ritsscreen is dat u toch naar buiten kunt kijken terwijl u geen last heeft van eventuele inkijk naar binnen toe. De speciale stof maakt het mogelijk dat je overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Screens buiten zijn een onopvallende vorm van zonwering. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis.


Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Met behulp van de Somfy Tahoma box of Connexoon kunt u overal op ieder gewenst moment uw zonwering bedienen vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Buiten screens voor elke woning.


Op het gebied van screens voor buiten is er ook heel wat mogelijk. Zonweringsscreens hebben een doorzicht van donker naar licht. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende en verduisteringsgradaties.


Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken. Boor altijd van buiten naar binnen, zodat het gat op de juiste plaats uitkomt. Om schade binnen te voorkomen dient u tijdens het boren tegen druk te geven aan de binnenkant van de muur, bijvoorbeeld met behulp van een plank.

De screen kan op de muur worden geplaatst als het beschermingsmateriaal aan de achterkant van de screen is verwijderd. Steeds meer klanten ontdekken dat monteren en repareren van screens een klus is voor de handige doe-het-zelver. Uw screen zelf repareren bespaart u veel geld! Eenvoudig zelf uit te voeren dankzij onze uitgebreide handleidingen. Screens voor de ramen buiten voorkomen dat uw huis in de woon- of slaapkamer aanvoelt als een sauna.


De zonwering screens zorgen voor optimale zonwering en voldoende verkoeling in uw kamer. Zo voelt uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel! Elektrische screens voor buiten : de mogelijkheden. Uiteraard kunt u elektrische screens laten installeren op alle ramen van uw woning om de zon te weren en de warmte buiten te houden.


Zo kunt u denken aan elektrische screens op uw veranda. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. Bijzonder aan de windvaste screens , ook wel zip- screens genoem is de soort ritssluiting waarmee het doek wordt gefixeerd aan de geleider.


Dit zorgt ervoor dat wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek. Ook bij stevige wind blijft het doek strak hangen en wordt klapperen van zowel doek als onderlat voorkomen. U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen- zonwering, en nog veel meer. Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts