dinsdag 17 december 2019

Tochtstrook

Bij De Wit vindt u wielflappen en tochtstroken voor uw caravan in alle soorten en maten. Bezoek ons in Schijndel of bestel direct online. Wij gebruiken deze tochtstrook voor totaal iets anders dan voor een caravan.


We hebben een geleiderail aangebracht waar deze tochtstrook netjes in past! Voorzien van waterdichte opbergzakken en pees voor caravanrails.

Om te voorkomen dat er tocht onder de caravan doorstroomt de voortent in, kun je gebruik maken van een tochtstrook. Er zijn universele tochtstroken verkrijgbaar, maar ook modellen welke geschikt zijn voor specifieke caravans en (bus)campers. Tochtstrook Thule camper caravan. Het materiaal dat wij toepassen voor de caravan tochtstrook is sterk grijs PVC, met een hoogte van cm.


De wijze van bevestigen van de tochtstrook aan uw caravan of in het railprofiel gaat door middel van het inschuiven en doorschuiven van het aangestikte railprofiel, dat voorzien is van een sterke polyurethaan kern. Voor een optimale verbinding tussen wielflap en tochtstrook leveren wij een speciaal koppelprofiel en spie (klemstaaf). Hiermee wordt de onderzijde van de wielflap vastgezet aan de pees van de tochtstrook.


Vervaardigd uit robuust PVC-materiaal.

Ook door ons inkoopvoordeel hebben wij een aantal kampeeraccessoires, die wij snel en eenvoudig kunnen produceren tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u dus op zoek naar een tochtstrook voor de achterzijde van een caravan, een wielflap, disselhoes, bandenhoes of reservebandhoes: ESVO heeft het voor u. De Fiamma Camper tochtstrook beschermt tegen vervelende tocht die onder uw camper doorkomt. De tochtstrook sluit ook het wiel af dankzij een handige wielflap. Daardoor wordt de voortent beter geventileerd en de condenswatervorming verminderd. De wielflap en tochtstrook (B), zie hoofdfoto.


Extra is volledig op caravans van het merk Fendt of Tabbert afgestemd. Universele tochtstrook voor caravans met een verlaagde deurinstap. Op maat voor uw Isabella voortent en caravan. Bent u in het bezit van een caravan met bijvoorbeeld een verlaagde instap, dan dient de tochtstrook aan te worden gepast.


U dient hier voor de optie meerprijs aangepaste tochtstrook te aan te vinken bij uw bestelling. Kampa Pro Organiser tochtstrook. Vanaf € 4Normale prijs € 595. Gratis Retour binnen dagen!


Beschrijving Sterke PVC tochtstrook. Dit duurzame PVC doek is standaard voorzien van een pees.

Monteer een caravanrail boven de onderrand van de caravan, schuif de pees van de tochtstrook hier doorheen en klaar is je afdichting. Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering. Online shoppen bij dé kampeer specialist: Baxrecreatieshop of in onze showroom 25.


Unico, Baco, Falco Klanttevredenheid 8. PVC tochtstroken kunnen warmteverlies, tocht en ongedierte tegengaan en aangrenzende ruimtes op temperatuur houden terwijl en toch een grote doorloop is. Isabella tochtstrook voor een tochtvrije afsluiting van uw tent onder de caravan. Voor de verlaagde instap dient u deze te bestellen als aangepast. Gelieve hiervoor ook uw caravangegevens te vermeldden. Eurotrail Caravan tochtstrook - 650x60cm.


Deel uw product ervaring en plaats een review. Deze Thule tochtstrook biedt bescherming tegen tocht en wind wat onder het voertuig vandaan komt. Deze tochtstrook is voorzien van twee mesh opbergvakken en twee grote opbergzakken welke afsluitbaar zijn met een rits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts