maandag 30 december 2019

Sigma 01 wit

Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig?


Sigma 01 wit

Dit bedieningspaneel past perfect in elke moderne badkamer en is gemaakt van kwaliteitskunststof. Geberit Sigma bedieningsplaat tweeknops frontbediening Wit. Uw toilet is natuurlijk niet compleet zonder bedieningsplaat.


Bent u op zoek naar een geschikte plaat? Ga dan voor deze van Geberit! Geberit staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, wat zich uit in degelijk en sterk sanitair. De bedieningsplaat is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en heeft een witte afwerking. Deze Sigma wit bedieningsplaat is voorzien van 2-knops spoeling, waarbij u kunt kiezen tussen een kleine en grote spoeling.


Sigma 01 wit

Retourneren binnen 3dagen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Mechanisch betekent dat u met het doorspoelen een van de knoppen indrukt door middel van druk. Door de druk die u uitoefent gaat de klep open en zal het water worden doorgespoeld.


De Sigma bedieningsplaat van Geberit is van kunststof gemaakt en gemakkelijk te reinigen. Het maken van de juiste keuze voor een drukplaat is niet altijd even eenvoudig, maar met die model zit u altijd goed. Bedieningsplaat Sigma Wit. Wit is namelijk de meest voorkomende kleur. De tweeknoppige bediening zorgt ervoor dat de bedieningsplaat waterbesparend is.


Bij de grote knop wordt er meer water gebruikt dan bij de kleine knop. Deskundig advies en snelle levering. Ook wel bekend als de UP7en UP3reservoirs.


Daarnaast past deze bedieningsplaat op de oudere UP3reservoirs. De drukplaat heeft een witte kleur. Het praktische van deze drukplaat is dat het mogelijk is water te besparen vanwege de drukplaten. Deze bedieningsplaat is geschikt voor de inbouwreservoir Geberit UP 320. Kleine producten mits voorradig tot werkdagen.


Sigma 01 wit

Glazen wanden en douchecabines tot werkdagen. De inbouwreservoirs van Geberit worden zo mooi weggewerkt, dat je deze niet ziet in een badkamer. Maar de Geberit inbouwreservoir heeft een hele belangijke functie, namelijk het doorspoelen van het toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts