maandag 16 december 2019

Sigmapearl clean

Sigmapearl clean

Beschikbaar in heel veel kleuren. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen aantal. De kwaliteit is echt superieur! Sigmapearl Clean Matt is een zeer matte en goed schoon te maken muurverf. Voor 12:bestel is morgen in huis.


Sigmapearl clean

We hebben de proef op de som genomen door deze verf zelf te testen! Met de grote hoeveelheden zorg je ervoor dat je een groot aantal vierkante meters kunt schilderen. Houd rekening met de twee lagen die je het best aan kunt brengen, om op die manier te berekenen hoeveel je ervan nodig hebt. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.


Er is geen andere Sigma muurverf beter bestand tegen vuil dan de sigmapearl clean matt en de sigmapearl clean. Kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. Ook op grote objecten zorgt deze muur- en plafondverf voor een fraai eindresultaat.


Sigmapearl clean

Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Dat bewijst ook een grondige praktijktest, waarbij een muur werd vuil gemaakt met ketchup, moster taart en siroop. Specialistisch advies nodig? Find Sigma Pearl Clean Matt.


Vooraleer ons aan de grote traphal te wagen deden wij eerst de test in onze woonkamer. We zijn echt tevreden over de reinigbaarheid. Voor uw keukenmuur, toiletmuur en andere muren binnenshuis kunt u reguliere waterafstotende muurverf gebruiken. In ruimten met een slechte vochthuishouding (isolatie en ventilatie) dan kunt u het beste een verf met extra anti schimmel eigenschappen aanbrengen. Tijdens het vervoer is een emmer kapot gegaan, hierdoor zitten de andere emmers onder de verf.


Hierdoor krijgt u extra korting op deze emmers. Verder is er niks mis mee, alleen zit de emmer onder de verf. Beperkt aantal beschikbaar. Schrobvast - vuilafstotend.


Alle kleuren, bezorging gratis. Waar andere verf gaat bladderen en z’n kleur verliest, blijft een badkamer muurverf er jarenlang mooi uitzien. SigmaPearl Clean Matt is ideaal voor bv. Bekijk ons assortiment en Bestel! Bestand tegen het intrekken van vlekken.


Rendement: 7-mper liter. Waarschijnlijk de best reinigbare muurverf ter wereld. Ideaal voor oppervlaktes die vaak gereinigd moeten worden. Handig voor de keuken of eetkamer. Bestel de Sigma Clean Satin online bij Bolverf.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Een transparant bindmiddel is sterker dan hetzelfde bindmiddel dat ook een dekkende functie moet hebben, dat ook pigment moet binden. Dit houdt in dat de kwaliteit van de verf ook na veel schoonmaakbeurten gewaarborgd blijft.


Verder heeft deze muurverf flink wat eigenschappen in huis waardoor het schilderen zelf makkelijk gaat. Zeer hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Optimale reinigbaarheid wordt verkregen als de muurverf volledig is doorgedroogd. Hiervoor geldt een periode van één maand. Gebruiksdoel voor het afwerken.


Sigma pearl clean satin is de best reinigbare muurverf in het assortiment van Sigma Coatings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts