donderdag 26 december 2019

Sigmavar

Sigmavar

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sigmavar

Deze vernis is prima geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen, zoals betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Nieuwe generatie acrylaat-polyurethaan blanke satin vernis voor hout, die als één-component product de beste weerstand bied tegen slijtage. Deze lak is echt ideaal voor het lakken van je houtwerk binnenshuis zoals deuren, trapleuningen, betimmeringen en lambrisering. In het bijzonder geschikt voor het blank lakken van houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. Zeer kras- en slijtvast waardoor zeer geschikt voor vloeren en trappen.


Is bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen en vergeelt niet. Bijvoorbeeld in de woningbouw. Watergedragen matte vernis voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaatdispersie. Matte kras- en slijtvaste watergedragen vernis voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaatdispersie. Hij kan gebruikt worden voor het vernissen van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren.


Sigmavar

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze luchtdrogende, watervaste vernis biedt duurzame bescherming tegen de invloeden van weer, win zoet én zout water. Deze WS lak is speciaal ontwikkeld voor interieur houtafwerking en binnentoepassingen. De watergedragen lak zorgt voor een sterke en duurzame beschermlaag. De vernis is kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.


De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Sigma Sigmavar WS Matt Kleurloos. Wij behouden ons het recht voor zonder kennisgeving wijzigingen aan te. Een mooie hoogglanzende vernis op waterbasis. Deze sneldrogende, kras- en slijtvaste vernis op waterbasis is een uitstekende blanke lak voor houtwerk wat binnen is.


Het is zoal te gebruiken op houten betimmeringen, trapleuning. Lees de volledige productomschrijving. Hoogglanzende solventgedragen vernis voor buiten op basis van houtolie-fenolalkydhars.


Het vernissen van (wedstrijd)jachten, alsmede alle houtwerk van (zeewaardige) boten, boven water. Zijdeglanzende watergedragen tweecomponenten parketlak voor binnen op basis van polyurethaan. GEBRUIKSDOEL Blank lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Het blank lakken van minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. Geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen zoals betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren.


Sigmavar

Moet uw woning binnen of buiten geschilderd worden? En wilt u jaren lang schildervrij zijn? U kunt het product in ieder gewenste kleur verkrijgen. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur.


Speciaal voor doe-het-zelvers en schilders die extra snel klaar zijn met je klus is de Rapid lijn ontwikkeld. Dit product is kleurloos (transparant). Verwacht je een bui of heb je geen zin om lang te wachten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts