dinsdag 24 december 2019

Sigma allure s2u

Sigma allure s2u

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Het grootste aanbod Sigma S2U Verf. Vind sigma verf als je nu zoekt.


Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze.


De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. Deze grondverf zorgt voor de ideale basis waarmee je een duurzaam resultaat kunt behalen. Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf.


Sigma allure s2u

S2U Allure van Sigma is geschikt voor hout. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.


Voor 20:uur bestel morgen in huis! Gratis verzending vanaf €20! Bestel snel en gemakkelijk bij bol. Sigma S2U Gloss is de kras- en slijtvaste hoogglans lak voor buiten.


Sigma allure s2u

Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.


Staal: verzinkt staal, aluminium en kunststof. De ondergrond voorbehandelen zoals in het kenmerkenblad van Sigma Multiprimer is aangegeven. Gronden met Sigma Multiprimer.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Sigma s2u allure satin is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle mengkleuren. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct.


De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans. Sigma S2U Satin is een kras- en slijtvaste zijdeglans lak van hoge kwaliteit. Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid?


Sigma allure s2u

Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag! Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. Sigma s2u gloss OMSCHRIJVING Sigma S2U gloss is een mooie hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van oplosmiddelen.


Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts